2777
2789
عنوان

اپ جاسوسی گوشی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم به کی پیام میدهایا خیانت میکنه بهم یا نه

اگه فهمیدی خیانت میکنه شرایط جدا شدن داری ؟؟ 

اصلا میتونی باهاش کنار بیای؟ میتونی ببخشیش؟ یا اصلا به روت نیاری و رد کنی بره ؟ میتونی وکیل بگیری ؟ و......‌‌‌‌‌..........

بعدش تو دوست داری شوهرت اینکار بهت بکنه وقتی اعتماد نداشتی بهش چرا ازدواج کردی بهاش

چرا باید دوس داشته باشم بهم خیانت بشه؟؟؟

من فقط راهنمایی خواستم ک آیا برنامه ای دارین ک من میخوام یا نه

روزای خوب توی راهه....
آره

منم مثل توعم. اگه بدونی چه حالی ام..

همش شک دارم. همش میرم واتس اپ نگاه میکنم ببیتم با اون زنه همزمان ان لاین میشن یا نه...

دارم خودمو نابود میکنم‌. تصمیم گرفتم دیگه نکنم. از امروز صبح تصمیم گرفتم.ماه پشت ابر نمیمونه. اگه چیزی باشه رو میشه. مثل بار قبل که خیییلی اتفاقی رو شد...

چند وقته ازش میگذره؟

من دو ساله

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

آره

من از همراه من متوجه شدم.

چند وقت پیشا ام واتس اپشو ریختم رو گوشی خودم. تا دو روز. هیچی ندیدم بی خیالش شدم. چون خیلی رو مخم بود و مداااام انلاین میشدم.

اگه میخوای اینو بهت بگم چه جوریه.

براش پیام نمیره. ولی اگه خیلی زرنگ باشه تو گزینه هاش مینویسه که هک شده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا دقیقا نباید بفهمم؟؟من از اونا نیستم سرمو عین کبک بکنم تو برف در ضمن جدا شدن شرایط نمیخواد عرضه م ...

اگه میتونی طلاق بگیری برو بفهم چرا پاچه میگیری؟ 

فقط دنبال این برنامه ها نباش وقت تلف کردنه

منم مثل توعم. اگه بدونی چه حالی ام..همش شک دارم. همش میرم واتس اپ نگاه میکنم ببیتم با اون زنه همزمان ...

متاسفانه کاملاااا درکت میکنم

منتها من دیگه کلا برام مهم نیس فقط میخوام خودمو بالا بکشم و اینکه اگه دیگه تکرار نکنه واقعاااا من زندگیمو میکنم ولی اگه بخواد دوباره خر فرض کنه منو جوری زمینش میزنم ک هیچوقت نتونه بلند شه

من دقیقا پارسال همین موقع بود🥲

روزای خوب توی راهه....
چرا باید دوس داشته باشم بهم خیانت بشه؟؟؟من فقط راهنمایی خواستم ک آیا برنامه ای دارین ک من میخوام یا ...

میشه سوال ازت بپرسم به چی شک داری شک بدترین گناه و زندگی ازهم میپاشه رفتار دیگه چی خوبه یک هفته گوشی بده دست

من از همراه من متوجه شدم.چند وقت پیشا ام واتس اپشو ریختم رو گوشی خودم. تا دو روز. هیچی ندیدم بی خیال ...

عه واتساپ تو دو تا گوشی همزمان میشه؟؟

روزای خوب توی راهه....
میشه سوال ازت بپرسم به چی شک داری شک بدترین گناه و زندگی ازهم میپاشه رفتار دیگه چی خوبه یک هفته گوشی ...

میگم یه بار بهم خیانت کرده دقیقا پارسال همین موقع بود

روزای خوب توی راهه....