2777
2789
عنوان

شوهرم داره دیوونه میشه کممکککک

343 بازدید | 10 پست

وایییی روانیم کرده،تقریبا دو ماه پیش ماشینمونو دزد برد😢😢از اون موقع خیلی حساس شده،مثلا میریم بیرون درو قفل میکنه بعد توخیابون همش میگه بنظرت قفل شد؟مطمنی؟دیروز هم رفتیم مبلارو عوض کردیم اقاعه گف ی ساعت دیگه میفرستمشون در خونه،مغز منو خورد گف نکنه نفرسته،پولارو بکشه بالا/اون ی ساعت ۱۰بار بهش زنگ زد/خیلی حساس شده دیگه دیوونم کرده چیکار کنم خداااایا

تیکر تولد دخملمه👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگر بودم شاید چنین میکردم ومیشدم ..کن چیزی نیست ماشین دزد برده

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

تا یه مدت عادیه خانومی ولی بعد از یه مدت که میبینه شک هاش بی مورده و همیشه یه اتفاق تکرار نمیشه کم کم عادی میشه تو هم سعی کن با ملایمت باهاش صحبت کنی خانومی و بهش دلگرمی و اطمینان خاطر بدی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^