2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایفون ۱۳

دوربینش هزار برابر بهتره 

هنگ اینام نمیکنه حتی اگ ۱۰ سال بگذره 

از خریدش پشیمون نمیشی مطمعن باش 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
دوتاشون گوشیای خوبی هستنخودت دلت به کدومه

من خودم تا حالا ایفون نداشتم ولی از سامسونگ راضی بودم تا الان 

ایفون ۱۳ تا چند سال اپدیت میشه میترسم دیگه قدیمی باشه 

ادم اهل کلاس گذاشتن نیستم ولی خب کیفیتش برام مهمه

من خودم تا حالا ایفون نداشتم ولی از سامسونگ راضی بودم تا الان ایفون ۱۳ تا چند سال اپدیت میشه میترسم ...

منم خودم همیشه سامسونگ دستم بود الان چندمدته ایفون خریدم راضیم اینقدر که میگن محدودیت داره و فلان الکیه انچنان محدودیتی نداره در کل گوشی خوبی هست

اگاه کیفیت عکس و اینا برات مهمه همین ایفون بخر اپدیتشم فعلا که میاد اگه یه روز هم خواستی بفروشیش ارزش پولت حفظ شده

قدیمی نیست دیگه؟میتونم مثلا ۵ سال ازش استفاده کنم ؟

اره بابا میتونیییییی ایفون اصن اینطوری نیست ک قدیمی شه

ولی اگ پولتو جمع کنی مثلا ۱۵ اینا بگیری هم خوب میشه یا قسطی بخری ( صرفا واسه این میگم که این همه هزینه میکنی یهو جدیدتر بگیری وگرنه ۱۳ نسبت ب سامسونگ و بقیه گوشیا قطعا گزینه بهتریه و شک نداشته باش)

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸