2777
2789

به زور و اجبار و غر زدن تمرین میکنه وقتی هم میگم دیگه ثبت نامت نمیکنم کلی گریه میکنه و قول میده که تمرین کنه، بخدا نمیدونم چیکار کنم ماهی دو تومنم هزینه‌ی کلاسشه سنگینه برام، نه تمرین میکنه نه میزاره کلاسشو کنسل کنم

سنشم هفت سال و نیمه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هزینش چ زیاده  واقعا دیدی تمرین نمیکنه ولش کن دیگ ثبت نام نکن میفهمه هرکاری تاون داره

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در هفته چند جلسه؟ شاید بازیگوشه یا جلسات کلاسش پشت سر همه دیگ تمرین نمیکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

علاقه نداره نبر کلاس بجاش راهنمایش کن ببین تو چی بیشترین علاقه رو نشون میده استعدادش رو پیدا کن

علاقه داره عزیزم که گریه میکنه ولی خب کلا تنبله

هر کلاسی هم بنویسمش تنبله متاسفانه همش پی بازی کردنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم حدود دوساله کلاس نقاشی میره علاقه داره، اما اصلا وقت نداره خونه تمرین کنه، همون دو ساعتی که تو آموزشگاست، از  طراحی شروع کرد الان رو بوم نقاشی میکشه کارشم خوبه، به نظرم یکم زود بود برای دخترتون. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
وا چخبره ماهی دو تومن مگه چندجلسه کلاسه؟ نقاشی با نداد رنگی یا چی؟!فک نکنم هزینه ملاس رنگ روغن و آبر ...

هفته ای یه جلسه با مداد رنگیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کنسل کنابجی من مجازی میره کلاس ترمی 400 500

چی سیاه قلم خوبه مجازی من عاشقم نقاشیم

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹