2777
2789
عنوان

دخترا اکسم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جواب ندادم دیدمش چه واکنشی نشون بدم یعنی چرا این سوالو پرسیده؟حس میکنم دختره بهش گفته بپرس اگه ا ...

ببین اصلاااااااااا محلش نده اصلاااااااا نگاشم نکن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

مطلقا محلش نده

مال منم فامیل بود هر جا اون باشه جوری رفتار میکنم که انگار نه انگار وجود داره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ببین اصلاااااااااا محلش نده اصلاااااااا نگاشم نکن

با خانواده ش چی آخه اونا با ازدواج ما مخالف بودن بعد اینکه ما خونه هامون کنار همه تو روستا اونا تعدادشون زیاده من تنهام باید همش تو خونه باشم چیکار کنم سرگرم شم نرم پیششون اونجا نت نداره

با خانواده ش چی آخه اونا با ازدواج ما مخالف بودن بعد اینکه ما خونه هامون کنار همه تو روستا اونا تعدا ...

سلام عادی بده 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

باشه گلم

میدونم خیلی سختته من حاضر بودم جونمو براش بدم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بعد تا حالا باهاشون گرم صحبت کردم الان سلام عادی بدم بعد میگم فکر نکن بخاطر پسرشونه🤣🤣

دیگ مخالفتم کردن قراره باهاشون خوب باشی والا

میدونم خیلی سختته من حاضر بودم جونمو براش بدم

راستش من بعد اینکه رفت باز خیلی منتشو کشیدم ولی دیروز که پیام داد دیگه دوس نداشتم غرورم بیشتر از این بشکنه اخه حقم نبود اینکارو باهام بکنه

دیگ مخالفتم کردن قراره باهاشون خوب باشی والا

اول مخالفت کردن دوسال پیش بعد حالا که پسرشون منو بخاطر معذرت میخام یه جن ده ول کرد میگفتن این فامیل خودمون بگیر دختر خوبیه آخه اون دختره که باهاشه دختر خوبی نیست ولی زیاد دوسش داره

حالا نمد چرا به من پیام داده گفته عید میای روستا؟