2777
2789

بچه من سنی ندارم ولی بالای 18 سال هستم 

من سه تا عمه دارم 

که دوتاشون خواستگار بودن . 

این دوتا عمه غیر رسمی برای من از خانوادم خواستگاری کردن و یه کوچولو هم سر همین قضیه بینشون کدورته. اسم پسر یکیشونو فرضا میذاریم محمد

من که قبول نکردم همون اول رد کردم چون نه سن ازدواجمه نه با ازدواج فامیلی کنار میام

یه دختر عمه هم دارم به اسم سارا که خیلی با هم خوب بودیم طوری که مثل خواهرم بود

سارا با خانواده محمد اینا رفت و امدشون خیلی زیاده قاعدتا اطلاعاتش از من بیشتر بود 

چند وقت هرجا منو میدید شروع میکرد از محمد بد گفتن که این چندتا دوست دختر داره و دخترا رو میبره باغ باباش و اصلا زن صیغه کرده ! 

بقیشو پایین میگم طولانی نشه  

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

خب

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخونده میگم سارا حسوده

شایدم راست میگه ولی اگه راستم میگه به این چه همون حسوده

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یه مدت گذشت سارا یهو با من سرد شد 

پیام نمیداد و تو مهمونی ها سمتم نمیومد 

منم درسام سنگینه خیلی پیگیرش نشدم 

دیروز زنگ زدن گفتن مامان محمد از سارا خواستگاری کرده و قصدشونم جواب مثبته 

من به خاطر محمد ناراحت نیستم چون هیچ حسی بهش نداشتم 

ولی به خاطر رابطه خوبی که با سارا داشتم و سر همچین چیزی خرابش کرد خیلی دلگیر شدم 

یه مدت گذشت سارا یهو با من سرد شد پیام نمیداد و تو مهمونی ها سمتم نمیومد منم درسام سنگینه خیلی پیگیر ...

دیدی گفتم، اگه ناراحتی بروز بدی برات حرف درمیارن که به پسره چشم داری، عادی رفتار کن و کلی ابراز خوشحالی کن برا دختره بعدا کم کم رابطت رو کم کن، هرچند که اون خودش ازت فاصله میگیره 

سارا از محمد خوشش میاد بخاطر همین اون چرت و پرتا رو پشتش گفته

ما که همون اول که زنگ زده بودن جواب رد دادیم 

بعد ما این همه سال عین خواهر محرم راز هم بودیم یه کلمه نگفت از این خوشش میاد 

الان میفهمم چقدر برای سارا غریبه بودم من 

یه مدت گذشت سارا یهو با من سرد شد پیام نمیداد و تو مهمونی ها سمتم نمیومد منم درسام سنگینه خیلی پیگیر ...

😅😅من دقیقا همینطور سرم آمد و گقتن درست پولدار اما ۲۹ سالش زشته پیر پسره 🫤😂 یواشکی دخترش باهاش ازدواج کرد 

منم حسی نداشتم اما این یه مورد خیلی بدم آمد واقعا بعضیا بد ذاتن

اکانت واگذار شد .

ما که همون اول که زنگ زده بودن جواب رد دادیم بعد ما این همه سال عین خواهر محرم راز هم بودیم یه کلمه ...

بیخیال آدما همینن 

هرچقد بگذره و شناختت از آدما بیشتر بشه میفهمی این دنیا چقد داغونه