2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه تو سونوی بارداری

71 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان خوبین

طاعات قبول

من 9 بهمن اخرین پری م هست

عقب انداختم و بتام مثبت بود 

20 اسفند رفتم سونو گفت هیچی مشخص نیست هیچ اثری از بارداری نیست

دیروز یعنی 26 ام هم رفتم بازم هیچی ندید 1 میل فقط دیواره رحم ضخیم شده بود

گفت تیتر و سونو واژینال برو

3 روزه لکه بینی دارم

کسی همچین تجربه ای داشته

عدد بتا چنده؟

ببین باید همه بتاهارو یه جا انجام بدی تا خطا نداشته باشه

اولین روز اخرین پریودت کیه؟ببین روز اولش مهمه نه روزی که تموم شده

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

عدد بتا چنده؟ببین باید همه بتاهارو یه جا انجام بدی تا خطا نداشته باشهاولین روز اخرین پریودت کیه؟ببین ...

عدد بتا از 40 شد 278

دیگه ندادم اونارم از ی جا دادم

اره اولین روز پری 9  ام بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدد بتا از 40 شد 278دیگه ندادم اونارم از ی جا دادماره اولین روز پری 9 ام بوده

خب الان۷هفته شدی

پریودات منظمه؟

اخرین بتا که دادی چه تاریخی بوده؟

سونو چه تاریخی بوده؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

خب الان۷هفته شدیپریودات منظمه؟اخرین بتا که دادی چه تاریخی بوده؟سونو چه تاریخی بوده؟

22 اسفند همون 278 بود بتا

اره منظمه

سونو هم دیروز دادم چرا هیچی مشخص نیست

22 اسفند همون 278 بود بتااره منظمهسونو هم دیروز دادم چرا هیچی مشخص نیست

حیوون خونگی نداری؟

چنداسفند۲۷۸بود؟

22 اسفند همون 278 بود بتااره منظمهسونو هم دیروز دادم چرا هیچی مشخص نیست

شما ماهی یه بار مرتب پریود میشی پس؟

روش پیشگیریت چیه؟

طبیعیه ب هیچکدوم از روشها اعتماد ندارمتا الانم خوب بوده الان اینجوری شده

ببین حتما برو بتا تکرار کن همون ازمایشگاه

و سونو واژینال یه جا معتبر بده

احتمالش زیاده که بارداریت خارج از رحمه چون هم رشد بتا ضعیفه هم لکه بینی داری و سونو ندیده

حتما حتما یا برو سونو

یا برو بیمارستان زنان که نزدیکی بهش اورژانس مامایی