یکی نوشته بود قیمت خونه ۷۵۰۰ عه ولی تو تقسیم ارث پدر شوهرم گفتیم ۶۵۰۰( یک میلیارد کم گفتن تا به خواهرا کمتر برسه ) . همه هم گفتن حقتونه نوش جونتون . حالا فک کنین پدرتون هزار سال انشالله عمر با عزت داشت و موقع تقسیم ارث داداشاتون ۱ میلیارد ارزون تر ثبت کنن پول خونه رو تا به شما حتی کمتر از نصف پسرا برسه . اون موقع تاپیک نمیزدین وای حقمونو خوردن ؟؟؟ چرا اینجوری ایم نسبت به هم ، قلبم میگیره میبینم بخاطر اوضاع اقتصادی نسبت به حتی قوم و خویشمون بی رحم شدیم (: 💔 دختر فرزند همون پدر نیستش ؟ قانونا که نصف پسر میگیره ،ولی همون حق نصفه نیمه هم روا نیست با دغل ازش صلب بشه . اینو نوشتم شاید کسی تو مسئله ی ارثیه هست ،تلنگری باشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
انشاءالله پوله تو گلوشون گیر کنه خفه شن نره از گلوشون پایین چقدر پست و حقیر و نامردن خاک بر سراو بیش ...
من سحری خوندم تاپیکو از حرص داشتم خفه میشدم. دایی من اینکارو کرد با این فرق که هیچی نداد به خواهراش . خواهرا هم از سر نجابت هیچی نگفتن . ولی پدرم خدا حفظش کنه از همین الان نوشته که دختر و پسر برابر