2777
2789

یکی نوشته بود قیمت خونه ۷۵۰۰ عه ولی تو تقسیم ارث پدر شوهرم گفتیم ۶۵۰۰( یک میلیارد کم گفتن تا به خواهرا کمتر برسه ) . همه هم گفتن حقتونه نوش جونتون . حالا فک کنین پدرتون هزار سال انشالله عمر با عزت داشت و موقع تقسیم ارث داداشاتون ۱ میلیارد ارزون تر ثبت کنن پول خونه رو تا به شما حتی کمتر از نصف پسرا برسه . اون موقع تاپیک نمیزدین وای حقمونو خوردن ؟؟؟ چرا اینجوری ایم نسبت به هم ، قلبم میگیره میبینم بخاطر اوضاع اقتصادی نسبت به حتی قوم و خویشمون بی رحم شدیم (: 💔 دختر فرزند همون پدر نیستش ؟ قانونا که نصف پسر میگیره ،ولی همون حق نصفه نیمه هم روا نیست با دغل ازش صلب بشه . اینو نوشتم شاید کسی تو مسئله ی ارثیه هست ،تلنگری باشه.

🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله پوله تو گلوشون گیر کنه خفه شن 

نره از گلوشون پایین 

چقدر پست و حقیر و نامردن خاک بر سرا

و بیشعور تر کاربرایی که تایید کردن 

اعصابم خورد شد 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

انشاءالله پوله تو گلوشون گیر کنه خفه شن نره از گلوشون پایین چقدر پست و حقیر و نامردن خاک بر سراو بیش ...

من سحری خوندم تاپیکو از حرص داشتم خفه میشدم. دایی من اینکارو کرد با این فرق که هیچی نداد به خواهراش . خواهرا هم از سر نجابت هیچی نگفتن . ولی پدرم خدا حفظش کنه از همین الان نوشته که دختر و پسر برابر 

🌸

بعضی عروسا فکر میکنن از دختر خانواده حق بیشتری دارن

متاسفانه قانون هم داغونه وپشت پسره وخانواده ها هم آرامش دختر مردم براشون مهم تر از دختر خودشونه

بخاطر همینه عروسا پر روشدن

بنظر من دیگه دوره ای نیست که پسر دوبرابر ارث ببره این قانون باید اصلاح بشه