2777
2789
عنوان

میشه بیایید لطفا حس بدی دارم

90 بازدید | 4 پست

من کلا به حس ششم اعتقاد ندارم

یه بار یه نفر تو نی نی سایت درست گفت رنگ لباسمو ولی بقیه چیزا غلط بودن

حس میکنم این چیزها خرافه هستن امروز برای سرگرمی یکی از دوستان گفت حس ششمش قویه و بهم گفت سنگینی برات حس میکنم و یکسری اطلاعات رو هم درست گفت تا حدودی

با اینکه معتقد نیستم اعصابم به هم ریخته به شدت

استرس گرفتم اصلا🥲🥲

به نظرتون این چیزا درسته؟

دقیقا ذهنیت منم همینه من راجب درست و غلطیش چیزی نمیتونم بگم ولی منطقم اصلا با این چیزا کنار نمیاد حس بدی دارم تصمیم گرفتم به ندای درونم گوش کنم و اصن وارد این قضایا نشم از هر جنبه ای که بخاد باشه با این چیزا خود من از چاله در اومدم رفتم تو چاه و تصمیم گرفتم به هیچ عنوان دیگه وارد این چیزا نشم و از روی منطق فکر کنم و رفتار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا روی احساساات ادم اثر میزاره

خود من از روی کنجکاوی دنبال این چیزا میرفتم ولی ادم که وارد این چیزا بشه وابستگی پیدا میکنه و هی درگیر این چیزا میشه و خودشو منفعل میکنه همین حس ششم و این چیزا از جهاتی بعضی اوقات به ادم روحیه میده ولی نمی ارزه به اینکه طرف یچیز منفی بگه چه به راست چه دروغ و ادم تحت تاثیر قرار بگیره و حتی اگه امکان تغییر باشه ادم کم کم به اون باور میرسه و تاییدش میکنه از این جهت مخالفم با این چیزا ، منطقی و عقلانی رفتار کردن بهترین کاره 

خود من از روی کنجکاوی دنبال این چیزا میرفتم ولی ادم که وارد این چیزا بشه وابستگی پیدا میکنه و هی درگ ...

دقیقاگمیگن هرچقدر بیشتر پیگیری کنید بیشتر براتون واقعی میشه