2777
2789

سلام دوستان،من ۱۲ هفته باردارم.آزمایشات اولیه رو انجام دادم و ۱۰ هفته سونو رفتم.بعد سونو رفتم پیش دکتر زنان بیمارستان و آزمایشات و سونو رو نشون دادم گفت خوبه.بهداشت هم رفتم پرونده تشکیل دادم.الان باید برم مطب دکتر بگم برام پرونده تشکیل بده؟بعد اگه بخوام یه شهر دیگه برا زایمان برم میتونم؟ کلا خیلی نگرانم چون هیچ تجربه ای ندارم کسی هم نیست که ازش بپرسم.نمیدونم باید چیکار کنم.راهنماییم کنید لطفا.  

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بیمارستانی تو هر شهری میخوای بری ، ببین دکتر زنان خوب کی داره از الان برو پیشش پرونده تشکیل بده و ...

اخه اون شهری که برا زایمان میخوام برم دوره.بخوای هی برم اذیت میشم.واسه هممون گفتم اگه بشه فعلا شهر خودم برم دکتر.یکی دو ماه اخر برم اون شهر

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
اخه اون شهری که برا زایمان میخوام برم دوره.بخوای هی برم اذیت میشم.واسه هممون گفتم اگه بشه فعلا شهر خ ...

اره اینم میشه تقریبا ۸ ماه ک شدی برو اونجا البته اینم بگم ممکنه بعضی دکتر ها قبول نکنن هفته های آخر رو....

من خودم شهرستانم میرفتم دکتر و آزمایش و سونو هامو مرکز استان، یکساعت فاصله داریم

اره اینم میشه تقریبا ۸ ماه ک شدی برو اونجا البته اینم بگم ممکنه بعضی دکتر ها قبول نکنن هفته های آخر ...

اها.ممنون.من تقریبا سه ساعتی فاصله هست.واسه همون یه کم سخته.

اخه اون شهری که برا زایمان میخوام برم دوره.بخوای هی برم اذیت میشم.واسه هممون گفتم اگه بشه فعلا شهر خ ...

اون‌ شهر  لازم نیست هی بری ، تا قبل هفته ی ۳۴ برو اون شهر و برو پیش یه دکتر و بگو ‌میخوام زایمانمو پیش شما انجام بدم

اکثرا قبول میکنن 

اگه رفتی تو شهر خودت دکتر و دکترش جوری باشه  که ازمایشات و‌سونو رو ازت میگیره، خودت همشو‌کپی بزن

که برای دکتر زایمانت داشته باشی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اون‌ شهر لازم نیست هی بری ، تا قبل هفته ی ۳۴ برو اون شهر و برو پیش یه دکتر و بگو ‌میخوام زایمانمو پ ...

آها.خیلی ممنون از راهنماییت

آها.خیلی ممنون از راهنماییت

زنده باشی 

منم مثل شما بودم‌ رفتم دکتر شهر خودم‌و تمام ازمایشاتمو‌دادم‌ که‌اونجا مثلا زایمان کنم

ولی دیگه نرفتم 

هر سوالی داری در مورد بارداری ازم بپرس

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
زنده باشی منم مثل شما بودم‌ رفتم دکتر شهر خودم‌و تمام ازمایشاتمو‌دادم‌ که‌اونجا مثلا زایمان کنمولی د ...

فعلا که دیگه سوالی ندارم.خیالمو راحت کردی.دستت درد نکنه❤️