2777
2789

سلام بچه ها

شوهر من خودشیفته است و زندگی برام جهنمه

خودش تو صحبت میگه هر وقت بخوای صبحش طلاقت میدم و حق طلاق و حضانتو بهت میدم . بارها  گفته این حرفو

و میگه بعد از طلاق میخواد من و دخترمونو فراموش کنه و میگه چون دخترمون دوستم نداره !!! از من نیست و نمیخوام ببینمش دیگه و حتی عروسیش نمیام !!! 

بچه ها من همش استرس دارم که نکنه طلاق و حضانت رو نده؟ نکنه بعد از طلاق داستان درست کنه برام ؟

این روزاای اخر زندگیمون رو تاییدش کنم و بهش بگم تو بهترینی و این حرفا که اروم باشه ؟ 

یا همین حس واقعی خودم که متنفرم ازش باشم و ادا درنیارم ؟ میترسم چون دوستش ندارم دشمنم بشه بعد از طلاق

واقعا تو مراحل جدایی با یک خودشیفته باید چجوری رفتار کرد . میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه یکساعت دیگه نمیشه باهاش برنامه داشت

هبچ ثباتی نداره

هیچ منطق و ذات و وجدانی براش تعریف نداره

نمیدونم واقعا راست میگه حضانت و طلاق و میده و دیگه سراغمونم نمیاد 

یا دروغ میگه و بعدش که خونه جدا گرفتم حرفش عوض میشه

روانیه بخدا🫠

این خود شیفته نیسمریضه

واقعا مریضه 

خدا شفاش بده فقط

من فقط بابد خودمو دخترمو نجات بدم

دیشب برای بار چندم سر اینکه صندل روفرشی منو دخترم برداشته بود گرفت فکشو فشار داد🥲

واسه یکساعت دیگه نمیشه باهاش برنامه داشتهبچ ثباتی ندارههیچ منطق و ذات و وجدانی براش تعریف ندارهنمیدو ...

قطعا از شوهر من روانی تر نیست

۳ دانگ از یه آپارتمان به نام من کرد، 

جایی کم آورد لازم شد بفروشه منم دادم بهش

الان دوباره خریده میگم ۳ دانگ به نامم کن 

میگه اول مهریه ات رو ببخش

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

هرکاری میکنی فقط قانونی برو جلو  و حرفایی که زده رو ،هیچ مشکلی پیش نمیاد بعدها 

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

اسی جان

میتونم چند تا سوال بپرسم

الان شما میگی از شوهرت متنفری

میتونی حداقل یک خوبی شوهرت رو بخاطر بیاری؟

منم از شوهرم متنفففففففغففففففرم 

اما خانواده دوسته

رابطه زناشویی عاااالی 

خورد و خوراک عالی

ایرادگیر نیست

نماز خونه اما گیر الکی نمیده

اگه براز لباس چیزی دوست داشته باشم تا قرون آخر ته جیبش رو هم میده واسم میخره

اما ایرادات زیادی داره که زندگی رو برام جهنم کرده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

قبلا میگفتم بخاطر دخترم بمونم و بسوزم باهاش که دخترم خانواده داشته باشه

الان که دخترم بزرگتر شده و داره کم کم به عقل و منطق میرسه

و دیگه از اون دوران بچگی و گوگولی مگولی دراومده

همون بلاهایی که سرمن اورد رو داره سر بچم میاره

میگه این بچه از خون من نیست . دوستم نداره . میگم تو باباشی تو باید بهش محبت کنی و دل بچه رو خوش کنی به خودت . وقتی داد میزنی سرش کتک میزنی معلومه بچه ازت دور میشه . میگه نه من حق دارم . باباهای دیگه خیلی بدتر از اینن ولی دخترشون باباییه . من شانس نداشتم از بچه !!! 

اون حتی بچمونو دوست نداره ولی توقع داره بچه اونو پادشاه خودش بدونه . اینقدر بچه رو اذیت کرده بچه رو صبحا میبرد مهدکودک . بچه دیگه باهاش نمیره . میگه بابا همش میزنه به پشتم که بدو دیر شد .... چند وقته دیگه خودم میبرمش

میخواستم بخاطر بچم بمونم و بسازم ولی الان بخاطر بچمم که شده میخوام جدا بشم .

به اعصاب و روان بچم فشار میاره . بچم میاد خونه اون ارامش نداره دیگه

قطعا از شوهر من روانی تر نیست۳ دانگ از یه آپارتمان به نام من کرد، جایی کم آورد لازم شد بفروشه منم دا ...

یعنی اگر خدا کمکم کنه و جدا بشم

دیگه تا اخر عمرم زندگیمو با کسی شریک نمیشم

بلایی سرم اورده که فقط ارامش میخوام و نمیخوام حتی یک درصد کسی بیاد تو زندگیم و ارامشمو بهم بزنه

هرکاری میکنی فقط قانونی برو جلو و حرفایی که زده رو ،هیچ مشکلی پیش نمیاد بعدها

پنجشنبه رفتیم دفتر اسناد رسمی که حق طلاق و حضانت رو بده . شانس من همه دفترا گفتن پنجشنبه بسته اند ....

باورم نمیشد واقعا میخواد حق هارو بهم بده . ولی واقعی رفتیم دفتر اسناد رسمی ....

میگه طلاقم میده و بچه رو هم حتی نمیخواد . امیدوارم حرفش عوض نشه

البته بعد از طلاق احتمالا دخترمم نمیخواد ببینه باباشو 

احتمال اینکه حق مطلاق رو باباش بیاد ولی دخترم حاضر نشه بره زیاده

کارایی با بچه هفت ساله کرده که واقعا بچم نمیخوادش . تلفنی زنگ میزنه حتی بچم باهاش حرف نمیزنه . شب تا ۱۲ خونه نیاد بچم نمیگه بابا کو . اصلا بچه نمیخوادش واقعا

اسی جانمیتونم چند تا سوال بپرسمالان شما میگی از شوهرت متنفریمیتونی حداقل یک خوبی شوهرت رو بخاطر بیار ...

من خوبی یادم نمیاد . اگرم خوبی کرده نیرنگ و فریب و ریا بوده

بخاطر عشق و علاقه اش به من نبوده

ما رابطه جنسی و عشق و بغل و هیچی نداریم 

قبلا هم بوده یکطرفه و از سمت من بوده

که من عقب کشیدم . اونم سرش جای دیگه گرمه . سمتم نمیاد

پنجشنبه رفتیم دفتر اسناد رسمی که حق طلاق و حضانت رو بده . شانس من همه دفترا گفتن پنجشنبه بسته اند .. ...

خب دوباره برین ولی فقط هرکاری میکنین قانونی پیش برین و ثبت بشه ،چون اکثر آدما سر حرفشون نیستن ،

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

خب دوباره برین ولی فقط هرکاری میکنین قانونی پیش برین و ثبت بشه ،چون اکثر آدما سر حرفشون نیستن ،

اره دوبارا میخوام برم . پول وکیل ندارم . فهمیدم که خیلی مهمه چیا بنویسن تو وکالتنامه ها . دارم تو اینترنت میگردم اطلاعات جمع کنم که چیا بنویسن بعد برم 

اطلاعاتمو تکمیل کنم و با چند تا دفتر خونه تنهایی حرف بزنم   و همه چیزو محکم کاری کنم بعد میرم 

اره دوبارا میخوام برم . پول وکیل ندارم . فهمیدم که خیلی مهمه چیا بنویسن تو وکالتنامه ها . دارم تو ای ...

اره خوبه، مهریه هم میده یا فقط حضانت و حق طلاق؟مشاوره پیش وکیل برین اینقدر هزینه نمیخواد ساعت ۵۰۰ کمتر نیس