2777
2789

خودش خیانت کرده با یه زنیکه جلو کسی نگفتم به خاطر موقعیتش و آبرو خودم تو محیط کار آبرو داری کردم چند روز هست باش قهرم هر دو صبح میریم سر کار شب میایم پسر داییم قبلاً خواستگارم بوده نمایشگاه اتومبیل داره چند ماه هست بش سپردم ماشین برام جور کنه عوض کنم زنگ‌زد رفتم یکی مدل  دیدم کارت نمایشگاهو بم داد رفتم پیجش دیشب تو پیجش یه پست عکس خودش گذاشته لایک کردم براش کامنت گذاشتم اونم ریپلای شوهرم دیده دیشب قیافش 😡پررو میگه فالوش کردی اونم لابد زیر پستات کامنت گذاشته آنفالو کن مردک رو قیافه من 🤣🤣از پیجم از روزی که فهمیدم شوتش کردم بیرون و بلاک پرایوته نمیتونه ببینه  ک و ن ش سوخته حسابی لجن خودش خیانت کرده برا من غیرتی شده 🤮🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اون حرمت نگه داشت رفته صیغه کرده من که کار بدی نکردم هیچ نظری به پسر داییم ندارم اون ذهنش بیمار ...

میفهمم عزیزم راست میگی ولی میگم ی سری چیزا اگه تبدیل ب عادت بشه و خیلی عاذی بشه دیگه تموم