2777
2789
فرقی نمیکنه به نام من باشه یا پدرم ؟

همون اول موقع ثبت نام پدرتون برای شما شماره حساب جداگانه داده یا شماره حساب خودش را؟ 

تا جایی که میدونم افراد بالای ١٨ سال را باید شماره حساب خودشون را می‌دادند. 

موقع ثبت نام چند سالت بوده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم اسممو ثبت کرده بوده توهمون مرحله مونده بود خودم رفتم سجام و ایناشو انجام دادم

خوب پس تازه ثبت نام نکردی. همون سال داشتی تازه شماره شبا اعلام کردی. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
ایشون تازه شماره شبا اعلام کرده. با سود مراحل قبل گرفته ولی بازم بعید میدونم ۱۱ تومن بشه تمامش

اوووم تعجب کردم اخه برای ما ی تومنم نریختن 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

همون اول موقع ثبت نام پدرتون برای شما شماره حساب جداگانه داده یا شماره حساب خودش را؟ تا جایی که میدو ...

من ۱۸ سالم شد امسال ، ولا خبر ندارم فقط گفته ثبت نامت کردم 

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

من رفتم کافینت گفت اسمت ثبته ولی هیچ مدارکی ندادی بقیه کاراشو کردم و امروز ریختن🤣

مبارکه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من ۱۸ سالم شد امسال ، ولا خبر ندارم فقط گفته ثبت نامت کردم

مهم همون ثبت نامه که از قبل بودی الان شماره شبا و احراز هویت می‌کنی کامل سودی که از اون موقع نگرفتی رو برات پرداخت میکنن...ولی چون زمانش گذشته الان ثبت نام کنی دور بعدی سود رو میدم بهت