2777
2789

شما هم از همه جا بلاکش کن و قیدش رو بزن تمام 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشو نگیر ولش کن داری میگی اکس

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

توام بلاکش کن لیاقت تورو نداره

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

شما هم از همه جا بلاکش کن و قیدش رو بزن تمام

من از بلاک شدن متنفرم چون حس میکنم لایق کسیه که خیلی اذیت کرده باشه

نه منی که کاری به کارش نداشتم

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

مگه نمیگی اکس؟بذار بلاک کنهحتما کیس جدید پیدا کرده گفته یهو پیش اون زنگ میزنی یا پیام میدی و...

من بهش پیام دادم سی زد چیزی نگفت 

دوباره دیشب بهش پیام دادم

صبح دیدم از همه جا بلاک کرده

خسته شده رفته سراغ اونیکه تو اب نمک داشتهچرا پسرا رو جدی میگیرین

من خودم بهش پیام دادم که بگم تموم همه چی 

که آنفالو کنیم همو

ولی اینکه اون جوابمو نداد واینجوری رفتار کرد خیلی ناراحتم کرده

میخواد هیچ راه ارتباطی بینتون نباشه خودت داری میگی اکس دیگه درگیرش نباش

بابا من خودم بهش پیام دادم ک بگم بیا آنفالو کنیم

ولی اینکه جواب نداد و بلاک کرد اذیتم میکنه

من بهش پیام دادم سی زد چیزی نگفت دوباره دیشب بهش پیام دادمصبح دیدم از همه جا بلاک کرده

خیلی خودتو بی ارزش کردی

خیلیاااااا

عزت نفس داشته باش دختر

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟