2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گفت ایشالله نخورید

726 بازدید | 38 پست

ما چند روز پیش بعد گذشت سی سال ارث پدر شوهرمو تقسیم کردیم وقتی پدر شوهرم مرد همسرم حدود 13 سالش بود دوتا داداش دیگشم یکی 4 سال و اون یکیم 6 سال از خودش بزرگتره و اینا از اون موقع خرج مادر شوهرمو میدادن فکر کنید از بچگی کار میکردن واسه خرج زندگیشون و خواهرا حتی یه قرونم کمک نکردن با اینکه اون موقع ازدواج کرده بودن حتی تموم خرج عروسیشونو خودشون دادن

حالا که ارثشون میخواسته تقسیم بشه داداشا حدود یه میلیارد از خواهرا بیشتر ارث بردن

خواهرام گفتن ایشالله نخورین 

خیلی ازشون ناراحتم به من نگفتن به جا یام گفتن ولی خوب منم منظورشون بودم

خیلی دوس دارم بهشون بگم خوب از اون وقت که پدرتون فوت کرد شما یبار خواستین به مادرتون سر بزنید دوکیلو میوه دستتون گرفتین بیارین 

یبار خرج دکترشو حساب کردین و... 

آدم نباید گریه کوره باشه

چیزی نگو اهمیت نده بگذر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شیوه تقسیم اموال رو گفته 

دیگه به نفرین و حرف و سخن نیست که... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان تو باید ب فکر خرج کردن ارثیه باشی

بیخیال حرف خوارشوهر

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

خوب متاسفانه قانونم ب پسر ارث دوبرابر میده .نفرینه چی میکنن؟ والا جدیدا ک مد شده ب دختر اصلا ارث نمیدن میگن جهاز دادیم بهت😐😐

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

روح اون پدر رو خدا در ارامش قرار بده . کاش تقسیم میکرد قبل فوت . هرکس برای پدر مادرش کاری کرده حق فرزندیه نباید با تقسیم مال برای خودش جبران کنن و مال شبهه دار وارد زندگیش کنه .دختر از خودش اگه پول نداره چجور برسه به خانواده؟

🌸

خوب دیگه سهم پسرها بیشتره .ولشون کن زورشون اومده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم