الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
ببین اگه دو سه روز وقت داری برو داروخونه براش یه چیزی بگیر
زود درمانش کن تا زیاد نشده
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
خب ناخن آماده بگیر با چسب بچسبون .. لازم نی حتما بکاری که .. بعدهم .. یعنی واقعا مراسم واجب تر از سل ...
منم همینکارو میخواستم بکنم قبلا انجام دادم کنده میشد بعد من ناخنای کوچیکی دارم واسه همین هیچوقت نمیزارم بلند بشن چون زشت میشه چاره ای الان ندارم ولی بعد عید ریمو میکنم کلا
منم همینکارو میخواستم بکنم قبلا انجام دادم کنده میشد بعد من ناخنای کوچیکی دارم واسه همین هیچوقت نمیز ...
چسب ناخنت آشغال بوده .. برو یه جنس درست حسابی بخر .. بعد هم از یکی شنیدم ناخن هاشو با چسب ۱۲۳ می چسبوند .. ناخن های آماده رو هم می تونی با قیچی و ناخن گیر سایز ناخنت بکنی شون ..