خلوت_نشین مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 881 عنوان بچه ها میشه بیاید راهنماییم کنید 49 بازدید | 5 پست خانما من به خاطر اینکه شناسایی نشم چون اشنام تو سایته موضوع رو تو پست بعد میگم لطفا روش ریپ نزنید تا نمونه چیزی و اینکه چند بار پشت سر هم میزارم و پاک میکنم 1403/12/27 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژان_۷۵ عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5115 بله باید به خواهرت بگی حتماااااا بگو ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
روژان_۷۵ عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5115 اخه یکی رو اونجا دوست داره اگه ابجیم نره دیگه ارتباطی ندارن😭من خودم که دیگه نمیرم اصلا ولی ابجیم.. چرا نره بهش بگو بره چیزی به روی استاد نیاره ولی اینطوری هم مواظب خودشه هم تو ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
خلوت_نشین مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 881 چرا نره بهش بگو بره چیزی به روی استاد نیاره ولی اینطوری هم مواظب خودشه هم تو امیدوارم راضی شه خودش برهممنونم
روژان_۷۵ عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5115 امیدوارم راضی شه خودش برهممنونم راضیش کن بره منطقی باهاش حرف بزن بگو برای مدتی هم شده بره....موفق باشین عریزم❤️ ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
خلوت_نشین مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 881 راضیش کن بره منطقی باهاش حرف بزن بگو برای مدتی هم شده بره....موفق باشین عریزم❤️ خیلی ممنون واقعا دلم میسوزه واسش عذاب وجدان یه عمر گریبانم رو ول نمیکنه ..