2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب. جوشونده كاكل بلال. جوشونده چمبه البالو. جوشونده پوست خربزه. ما الشعير. اينا ادرار اورن هركدومو كه خواستي بخور راه برو. البته قبلش بايد اندازه سنگ رو دكتر چك كنه ببينه قابل دفع هست يا نه. اگه نبود سنگ شكن. بعد دفع انتي بيوتيك براي درمان خراشيدگيها

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من سنگ صفرا دارم کشته منو

بايد عمل كني

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بايد عمل كني

مشکل اینه که میرم عکس میگیرم هیچ سنگی دیده نمیشه دکترم میگه مسئولیتش پای خودته . تو عکسا سنگی دیده نمیشه .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
مشکل اینه که میرم عکس میگیرم هیچ سنگی دیده نمیشه دکترم میگه مسئولیتش پای خودته . تو عکسا سنگی دیده ن ...

عكس يا سونو؟ مامان من هرچي به دكتر مي گفت قبول نمي كرد تا رفت سونو داد. تو سونو سنگا يه قل دو قل بازي مي كردن

سنگ کلیه اصطلاحا به بیماری گفته می شود که از کانی های موجود در ادرار جسم سختی ایجاد می شود که به ان سنگ کلیه می گویند.این سنگ معمولا در کلیه ایجاد می شود و از طریق مجاری ادراری خارج می شود.

ممکن است سنگ های کوچک بدون اینکه متوجه شوید از بدن شما خارج می شود.اما اگر این سنگ به بیش از ۵ میلیمتر برسد مجاری ادرای را می تواند مسدود کند و باعث ایجاد درد در پشت و شکم شما شود.

درد حاصل را کولیک یا قولنج کلیوی می نامند که ممکن است هر بیست دقیقه تا یک ساعت یک بار تکرار شود و این تنها درد نیست چرا که ممکن است دچار خروج خون از ادرار و استفراغ و دفع ادرار دردناک نیز شوید.

سن رایج در این بیماری از بلوغ تا حدود ۲۸ سالگی است و این بیماری در مردان چهار برابر زنان است.مسائل ارثی و تغذیه نامناسب در مبتلا شدن به این بیماری نقش اساسی را اجرا می کنند. سنگ کلیه می تواند علت درد بیضه باشد.

https://elsen.ir/