2777
2789

هیچکس از ایندش خبر نداره همه ما ی اینده نامعلوم داریم

من پارسال اینموقع زندگیم 360 درجه فرق داشت با زندگی الانم حتی تو خوابم تصور نمیکردم سال اینده این اتفاقا قراره بیوفته🥲❤️‍🩹

دوس دارین 1407 سال کجا باشین و به کدوم هدفتون رسیده باشین؟ 

من همین دو سه ماه پیش داشتم حسرت میخورم کاش دانشگاه شهر خودمون قبول میشدم و الان دانشجوی همون دانشگاهم

زندگی خیلی عجیبه

آدمیزاد هم عجیبه حالا دلم دانشگاه سطح‌بالاتر میخواد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من زودی حساب میکنم بچه هام چند سالشون شده😂

خودم ۴۰ سالمه اگر خدا عمر بده

پسرم ۱۳ دخترم ۱۱ انشالله

نمیدونم اون موقع چه حالیم اما همین امسال شب عیدی ک بدجوووور دلم گرفته😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زودی حساب میکنم بچه هام چند سالشون شده😂خودم ۴۰ سالمه اگر خدا عمر بدهپسرم ۱۳ دخترم ۱۱ انشاللهنمید ...

عزیزممم انشاالله تنتون همیشه سلامت باشه

دلم منم امسال خیلی گرفته دست و دلم به هیچ کاری نمیره

من همین دو سه ماه پیش داشتم حسرت میخورم کاش دانشگاه شهر خودمون قبول میشدم و الان دانشجوی همون دانشگا ...

اره واقعا ادمیزاد خیلی عجیبه و هیچوقت قدر داشته هاشو نمیدونه حالا اگه ی شهر دیگه قبول شده بودی الان داشتی حسرت میخوردی که چرا شهر خودمون قبول نشدم

اره واقعا ادمیزاد خیلی عجیبه و هیچوقت قدر داشته هاشو نمیدونه حالا اگه ی شهر دیگه قبول شده بودی الان ...

خب میگم که قبلش همین بودم ترم قبل یه شهر دیگه بودم بیشتر من سر سطح دانشگاه حسرت میخوردم

حالا الان که اینجام میگم کاش تهران دانشگاه تاپ قبول میشدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو کلا تکلیفت با خودت مشخص نیست🥲😂

تاثیر کمال‌گراییه به نظر خودم