2777
2789
عنوان

کی میگفت پول همه چیزه پس چرا نبود

131 بازدید | 11 پست

چرا ما اینقدر داریمو حالمون بده کاش کل زندگیمو بدم یه روز برگردم به اون روزایی که تو اوج ساده بودن زندگی حالمون خوب بود

کاش  با پول میتونست سلامتی خرید کاش حالمون خوب میشد 

آره با پول خیلی چیزا میشد خرید

ولی حال خوب اونقدر گرونه که حتی شاید با پول یکی مثل بیل گیتسم نشه خریدش

اگه حالتون خوبه اگه سلامتی روحی و جسمی دارین خداروشکر کنین ناشکر نباشید خیلی چیزا رو قربانی نکنید برای داشتن چیزای بی ارزش

یه زمانی گله کردم گفتم پول میخوام به هرقیمتی دیگه هیچی نمیخوام پول اومد تو زندگیم ولی سلامتیمو از دست دادم اونجا بود که فهمیدم من قبلا آدم ثروتمندی بودم

اگه سلامتی دارین عمیقا قدرشو بدونین و باورکنین که شما ثروتمندین و بابتش شاکر باشید از خداوند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هرکسی پولداره خوشبخت نباشه ولی هرکسی بی پوله حتما بدبخته..

شماهم ناشکری نکن. همینجوریش وضعیت شما ارزوی خیلیاس

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

شاید هرکسی پولداره خوشبخت نباشه ولی هرکسی بی پوله حتما بدبخته..شماهم ناشکری نکن. همینجوریش وضعیت شما ...

دلم نمیخواد کسی جای من باشه

از ته قلب برای همه آرزوی خوشبختی میکنم خوشبختی از ته دل 

چه با پول چه بی پول...