2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تهرانم شهرک اندیشه هستم ولی هر داروخانه ای رفتم همشون داشتن این قرصو حالا اگه دیدی نیست سفار ...

داخل سایت های فروش دارو رفتم . هیچکدوم نداشتن. امکانش هست اسم و آدرس داروخانه رو بگید تا زنگ بزنم. شاید برام فرستادن. ممنون میشم. شیراز نه آلمانیش هست نه ایرانیش

داخل سایت های فروش دارو رفتم . هیچکدوم نداشتن. امکانش هست اسم و آدرس داروخانه رو بگید تا زنگ ب ...

بله عزیزم حتما اندیشه فاز ۳ داروخانه شبانه روزی دکتر (دوروزی)توی شهرک صدف اندیشه هست ولی یه چیزم بگم من الان دو روزه که استفاده میکنم هیچ تغییری ندیدم شنیدم قرص سیستون خیلی خوبه هرجا پرسیدم گفتن کمه ولی شما هم پرس و جو کن شتید میدا کروی من شنیدم خیلی خیلی خوبه برای سنگ کلیه ایشالا که زودتر خوب بشی خیلی بده

خدا کافیست❤️