2777
2789
عنوان

مامانا بیاین همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 35 پست
اونکه تو حموم خراب میشهالبته نفهمیدم چی رو میگیولی دخترم با موبایل و اینا بازی نمیکنه

یه وسیله بازیه بهش میگن فرمون نی نی 

من تو پیج های اینستایی دیدم تو اکسپلور

مامانا وصل میکنن تو حمام یا دستشویی یا صندلی عقب ماشین بچه باهاش سرگرم میشه دکمه داره صدا میده یه صفحه هم داره دو سه تا بازی روش نصبه

بلاگرا و... هم تبلیغشو میکردن یکی دو ماه پیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهشا اینجوری فقط اعصاب خورد کنی داره حالا از دستش بیوفته بگیری هم که داستانه به نظرم عوضش دستشویی رو برچسب کارتونی بزنی بهتر باشه من که کلا هیچ کاری نکردم اخرش خودش دسشوییشو گفت😂

سرش گرم شه که دستشویی نمیکنه 😑

چه بدونم

جدیدا فرار میکنه 😕

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چه بدونمجدیدا فرار میکنه 😕

منم دخترم ۳ سالشه همه چی میفهمه کاملا و میدونه ینی چی همکاری نمیکنه 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه وسیله بازیه بهش میگن فرمون نی نی من تو پیج های اینستایی دیدم تو اکسپلورمامانا وصل میکنن تو حمام ی ...

آها میرم میبینم مرسی

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

نه خواهشا اینجوری فقط اعصاب خورد کنی داره حالا از دستش بیوفته بگیری هم که داستانه به نظرم عوضش دستشو ...

باشه تزئین و اینام میکنم هرچند حمومه خیس میشه 

منم دخترم ۳ سالشه همه چی میفهمه کاملا و میدونه ینی چی همکاری نمیکنه

بارها بردمش و نشسته 

اصلا دسشویی نمیکنه

نه کوچیک نه بزرگ

باهاش صبور باش

صبرم کمه

ولی باشه

بارها بردمش و نشسته اصلا دسشویی نمیکنهنه کوچیک نه بزرگ

من دخترم کلی بهش آب دادم نگه داشته بود جیش نمیکرد میگف پوشک پام کن دلم اوف شده ، اصلا همکاری نمیکنه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

هروقت از دستش عصبی شدی به اندام ریزش نگاه کن و یادت باشه اون جز تو کسیو نداره که کمکش کنه

صبرم تو درونم کمه ولی انقد لی لی به لالاش میذارما اصلا براش عصبی نمیشم بندرت

من دخترم کلی بهش آب دادم نگه داشته بود جیش نمیکرد میگف پوشک پام کن دلم اوف شده ، اصلا همکاری نمیکنه

الان پس تو هم نگرفتی؟

الان پس تو هم نگرفتی؟

نه خودش میره تو دیجی کالا میگه برام پوشک مایی مایی بخر😑