2777
2789
عنوان

کاش یکی میومد خونمون

215 بازدید | 15 پست

بچه مو از پوشک میگرفت

اصلا همکاری نمیکنه

اردیبهشت سه سالش میشه

پول پرستارم ندارم

خودم شاغلم

گفتم این تعطیلات میگیرم

چن روزیه مرخصیم

ولی اصصصصصصصصلا همکاری نمیکنه 😕

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا خونه ما  یماه باهم‌زندگی کنیم دونفری بگیریم منم‌پسرمو بگیرم  پسر‌من‌اردی بهشت دو سالش تموم‌میشه اللن ۲۲ ماهشخ یعنی همسن‌پسر شماست ؟

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
توی سرویس شمع روشن کنبادکنک بزنبه هوای بازی همکاری میکنه

تو فکرمه خمیر بازی یا اسلایم بگیرم فقط تو دسشویی بش بدم

تا حالا اینا رو ندیده

فقط میگم براش مضر نباشه؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

اگه بدون استرس بگیری همون دو سه روز اول سخته بقیش اوکیه. اصلا نه به اپن استرس بده نه خودت. خیلی روال بگو پوشک دیگه نداری مثل فلانی و فلانی بریم دستشویی. روز اول من کلا تو دستشویی بودم باهاش. خیلی نمیگفتم جیس کن جیش کن رو چارپایه نشستم اونم آب بازی می‌کرد برا خودش دیگه انقد بردمش که نتونست بگیره جلو خودشو جیش کرد منم تشویقش کردم خیلی . تا شب بگم کلا یه ساعتم رو فرش نبودم مدام دسشویی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیا خونه ما یماه باهم‌زندگی کنیم دونفری بگیریم منم‌پسرمو بگیرم پسر‌من‌اردی بهشت دو سالش تموم‌میشه ...

نه عزیزم دختر من اردیبهشت سه سالش تموم میشه از پسر شما یسال بزرگتره

اگه بدون استرس بگیری همون دو سه روز اول سخته بقیش اوکیه. اصلا نه به اپن استرس بده نه خودت. خیلی روال ...

امروز چار پنج بار رفتیم پادرد گرفتم دیگه خودش فرار میکرد نمیومد

ی کمر رااااااست ی ادم زبل میخواد . واقعا پوشک گرفتن کمکی میخواد چون هر یک ربع باید ببری بیاری ببری بیاری باید چند نفره باشه بنظرم

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
ی کمر رااااااست ی ادم زبل میخواد . واقعا پوشک گرفتن کمکی میخواد چون هر یک ربع باید ببری بیاری ببری ب ...

وای چقد سخته خدا 🤕 اخه فرارم میکنه دیگه

خب زورش کردی یا استرس دادی حسش بد شده به دستشویی.

کلا بشین پادری جلو دسشویی اون برا خودش تو دستشویی فضولی کنه هر کار میخواد تو توجه نکن بهش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خب زورش کردی یا استرس دادی حسش بد شده به دستشویی.کلا بشین پادری جلو دسشویی اون برا خودش تو دستشویی ف ...

بخدا من انقد لی لی به لالای بچم میذارم کسی فک نکنم بذاره

اصلا زورش نکردم

با خنده میگفتم بریم مسابقه

با حالت دو میدوییدم

میگفتم پو یا پی هرکدوم زودتر بیاد تو پادی برنده میشن ببینیم کدوم زودتر میاد و ...

بخدا من انقد لی لی به لالای بچم میذارم کسی فک نکنم بذارهاصلا زورش نکردمبا خنده میگفتم بریم مسابقهبا ...

عزیزم.. خدا قوت بده بهت بچه ها هم با هم متفاوتن. من خداروشکر راحت گرفتمش. شما حالا این بی تفاوتی رو هم امتحان کن شاید جواب بده

عزیزم.. خدا قوت بده بهت بچه ها هم با هم متفاوتن. من خداروشکر راحت گرفتمش. شما حالا این بی تفاوتی رو ...

باشه عزیزم 

بازم ممنون

خدا بهت توان بده. یکم صبوری میخواد (البته شنیدم ولی بی تجربم)

سخت ترین مرحله است

خیلی صبوری میخواد 🤒