2777
2789
عنوان

راز جذاب بودن دوستم

262 بازدید | 15 پست

دیدین یه سریا چقدر جذابن؟ آدم راحت جذب شون میشه و روشون کراش می زنه؟ یکی از دوستای دوران دبیرستانم اسمش سارا بود. همه دوستش داشتن! حتی خودمم یه مدتی روش کراش بودم😆چند وقت پیش نشستم شخصیت شو بررسی کردم (الان ارتباطی باهم نداریم و دوستی مون با پایان دبیرستان تمام شد.)

ویژگی اخلاقیش: خیلی شنونده خوبی بود و در عین حال کم حرف می زد هر وقتم حرف می زد خیلی شمرده، بدون تپق و احساسی بود (یعتی خاطره طنز رو بامزه تعریف می کرد یا خاطرات ناراحت کننده شو با لحن آروم می گفت)؛ به همه از تمرین و درس شده کمک می کرد، کسی رو مسخره نمی کرد، ارشاد و غیبت و دروغ تو کارش نبود، پایه بود می‌گفتیم بعد مدرسه بریم کافه قبول می کرد. راحت از دست کسی ناراحت یا کینه ای نمی شد. سعی نمی کرد با همه دوست بشه اما اگه کسی سمتش میومد باهاش رفتار خوبی داشت، غرور دخترانه ای برای شخصیتش قائل بود، خیلی به کسی نمی چسبید و زیاد سوال نمی پرسید.

از لحاظ ظاهری: یکم زیادی لاغر بود اما چهره ی زیبا و طبیعی داشت، همیشه بوی عطر می داد و با لباس های تمیز تو مدرسه حاضر می شد.

ویژگی های بدی هم داشت مثلا بی معرفت بود بهش پیام نمی دادی احوالی ازت نمی گرفت. گاهی چس ناله بود، بعضی وقتام توی خیال خودش غرق می شد...

خوب امیدوارم این تاپیک کمکی کنه به دوستانی که دوست دارن کمی جذاب به نظر برسن🙏❤️

چقد شبیه من بوده :)ولی من خیلی کسی بهم جذب نمیشهحتی میگن کمی سردم ...

من خودم وقتی جذبش شدم بهش نگفتم روش کراش دارم. مطمئن باش خیلی ها بهت جذب میشن ولی اعتراف نمی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم وقتی جذبش شدم بهش نگفتم روش کراش دارم. مطمئن باش خیلی ها بهت جذب میشن ولی اعتراف نمی کنن

عه امیدوارم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دلت براش تنگ میشه

خیلی زیاد... بعضی شبا حتی خواب شو می بینم

وقتی ازدواج کردم بهش پیام دادم تا واسه عروسیم دعوتش کنم اما خیلی بد جواب مو داد بعد اون تصمیم گرفتم باهاش حرف نزنم اما بهش فکر می کنم