2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا اگه آبرو واسشون مهم بود نمیومدن بین زنا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

میخوام بزنم ولی انقدر زیادن ک نگو

همین ک مهدی میدانی رو شناختیم بسه

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

یه بیشعوذ به من درخواست داد کلی فوش داد تگش میکنم

تگ نمیشه کرد نمیدونم چرا

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
میخوام بزنم ولی انقدر زیادن ک نگوهمین ک مهدی میدانی رو شناختیم بسه

این یارو که بود و چه کرد

این یارو که بود و چه کرد

کسی بود که از زنان ساده نینی سایتی به بهانه دکتر بودن/وکیل بودن و هزاران شغل مختلف عکس میگرفت

به یه کاربری گفته بود من کارشناس اسلامی هستم و  مهم نیس ک شوهر داری،بیا صیغم شو و باهام رابطه ج داشته باش

اسم اسلام رو به گند میکشید

هزار تا هم کاربری داشت و هنوزم فعاله با کاربری های دیگه

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

کسی بود که از زنان ساده نینی سایتی به بهانه دکتر بودن/وکیل بودن و هزاران شغل مختلف عکس میگرفتبه یه ک ...

وای 😱😱😱