2777
2789
عنوان

چکار کنم لحاف و پتو از رو تشک لیز نخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست
نه ، البته خوب آب هویج سر تخت نخوره راحتتره😂 ولی کاور ها ضد آب هستن،

پس میرم یه سر میزنم اگه زورم رسید شاید بخرم 

حداقل تا قبل اینکه بچه به دنیا بیاد

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میشه؟چند وقت دیگه بچم هم به دنیا میاد قطعا من کثیف نکنم اون می‌کنه

والا من دوتا بچه دارم 5و 4...تا حالا رو تخت جیش نکردن کثیف نکردن...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

چطوری میتونین با نایلون بخابین مسلمون های خدا فوقش لحاف و پتو جدبد میخرین

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اون پلاستیک رو بکن رویه مخصوص تشک بگیر دیجی کالا هم داره

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

روکش ضد آب بخر خیلی خوبه

مرسی عزیزم میرم حتما سر میزنم مغازه ها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم هرچیزی یه تایم عمر مفید داره 

خب نفوذ کنه یا کثیف شه

یعنی چی پس ماچیکار میکنیم 

هروقت دیگه بدرد نخورد یکی دیگه بگیر 

مگه چندسال میخوای عمر کنی 

تخت و تشک خریدی کیفشو ببری نه که بخوابی رو پلاستیک و خودتو عذاب بدی

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

والا من دوتا بچه دارم 5و 4...تا حالا رو تخت جیش نکردن کثیف نکردن...

من که نمیگم جیش کنه 

من خونه ندارم فقط یه اتاق دارم 

قطعا اون بچه هم فقط تو اتاق می‌تونه خرابکاری کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری میتونین با نایلون بخابین مسلمون های خدا فوقش لحاف و پتو جدبد میخرین

عزیزم رو نایلون نخوابیدم که 

خب چند لایه لحاف و تشک روش انداختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز به دنیا نیومده نگران آب هویجی؟!!!😅

اون مثال بود که زدم مثال هم نباید بزنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون پلاستیک رو بکن رویه مخصوص تشک بگیر دیجی کالا هم داره

مرسی عزیزم 

نمیدونستم رویه مخصوص دارن 

حتما میرم نگاه میکنم میخرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم عزیزم منم شوخی کردم یعنی حالا کو تا اون موقع

می‌دونم 

ولی واقعا بعضی نی نی سایتی ها یه جوری حرف میزنن یا رفتار میکنن انگار من دارم مثلا عجیب ترین و اشتباه ترین کار ممکن رو میکنم 

خب تاپیک زدم که مشکلمو حل کنم ببینم چاره کارم چیه 

ولی متاسفانه بعضی ها شعور ندارن

من تا امروز نمیدونستم کاور تشک هم وجود داره 

خب این عیب بزرگی بوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40