اینجا رسمه به پسر تشک وبالشت جهاز میدن..بالشت ها خراب بود شکافتمشون یه پنبه زرد پر از اشغال وبرگ خشک وخرده چوب واینا بود...مادرشوهرم اینو به پسرش جهاز داده..به نظرتون ببرم دم خونشون بگم یا خوبشو میارید یا اینها هم برای خودتون باشه؟؟
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
خب پسر اینارو میاره که اگه خانواده ی خودش اومدن خونتون، ازش استفاده کنن. شما هم بذار واسه اون موقع.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ادم زورش میاره..واسه دختراشون بهترین را میذارن کنار
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
خب پسر اینارو میاره که اگه خانواده ی خودش اومدن خونتون، ازش استفاده کنن. شما هم بذار واسه اون موقع.
میخام به گوشش برسونم که بدونه من خر نیستم
خودت نبر اما از اونا هم استفاده نکن بعدا به شوهرت بگو اینارو نگاه کن خرابن
بهش گفتم..میگه پنبه درجه یکه کلوزه اس
خوب عزیزم چه زوری داره دو تا بالش که این حرفا رو نداره
چهار تا بالش پشت کمری بزرگها..چهار تا زیر سری..دوتا تشک یک نفره اس..همه با پنبه های درجه چهار
به یه روش دیگه به روشون بیار بعدا. این کاری که میگی شان خودتو میاره پایین. باید طوری جلوه کنه که ببین من فهمیدم چیز بی کیفیت دادی ولی اصلا واسم مهم نیست چون من با این چیزای کوچیک غصه نمیخورم.
یا اینطور به روش بیار که فلانی از کجا بالش خریدین؟ ایراد داره ها دیگه نخریم از اونجا
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
به یه روش دیگه به روشون بیار بعدا. این کاری که میگی شان خودتو میاره پایین. باید طوری جلوه کنه که ببی ...
پررروتر از این حرفهان..تو فکرشم جلو جمع بگم حالش جا بیاد