سلام غرض از مزاحمت تصمیمت اینه که دیگ منو نمیخوای و نمیتونی به من اعتمادکنی و کنارمن زندگی کنی باشه من تصمیمت رو میپذیرم منم باهات هم نظر هستم ما هیچ جوره نمیتونیم باهم به تفاهم برسیم و بهم اعتماد کنیم ما ب درد همنمیخوریم تو ایده آل هایی تو ذهنت داری که در من نمیبینی منم در تو ایده آل هامو نمیبینم تموم کردن این رابطه یک درده ولی ادامه دادنش هزار درد من هرچیزی ک لازم بود خانوادم بدونن در رابطه با تصمیممون رو اطلاع دادم الان اینارو گفتم تا توهم هرچیزی ک لازم میدونی رو بازگو کنی برای خانوادت تا یک روز مشخص کنیم دوتا خانواده بشینیم حرف بزنیم مثل دوتا خانواده متشخص قضیه رو تموم کنیم دیگ بیشتر ازین کش دادنش جایز نیست هرموقع که آمادگی داشتید برای برقراری یک جلسه برای تصمیم نهایی بهم پیام بده لطفا اگر نکته ای هست یا سوال هست که خانوادت درباره من یا خانوادم دارن با تماس گرفتن و پیام دادن قابل فهم و درک نمیشه حضورا بازگو کنید ک درکش راحت تر باشه و بهتر بشه پاسخ داد اگر شما تشریف میارید منزل ما درخدمت هستیم روز و زمانش رو مشخص کنید روزی ک مشغله کاری نباشه تا وقت کافی برای گفت گو باشه اگر هم دوست ندارید منزل ما بیاید بیرون از خونه هم مکان های عمومی هستن که میتونیم بریم اما ترجیحا جای شلوغ نباشه ک دیگران متوجه قضایا بشن ممنون میشم زودتر با یک تماس یا پیام به خودم اطلاع بدی خدانگهدار
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین کسی که این قدر رفتارش بچگانه اس که بلاک میکنه فقط باید بلاک شه با این حجم از منت کشی که شما تو پیامت نوشتی مطمئن باش بعدا خط دوم و سوم شمارو هم بلاک میکنه