2777
2789
عنوان

برنج فجر خوبه یا بده

1389 بازدید | 4 پست

این تاپیک، آموزشی هستش!

سلام، من ابوالفضل قلی نژاد، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم و اینجا میخوام بررسی کنیم که برنج فجر خوبه یا بده؟!

خیلی ها قیمت پایین برنج فجر رو میبینن و فکر میکنن که بی کیفیته. ولی واقعیت اینطور نیست؛ البته منظور ما این نیست که برنج فجر، کیفیتش با برنج هایی مثل طارم هاشمی و دم سیاه و ... یکسانه.

ولی اینطور هم نیست که مضر باشه. 

برنج فجر، جزو بهترین برنج های دانه بلند هستش و البته که توی صدر لیست بهترین برنج های ایرانی برای رستوران هستش. چرا؟ چون قیمت کمی داره، دونه بلنده، مجلسیه، طعم خوبی داره و خوش پخته.

فقط یادتون باشه که بهترین کیفیت این برنج توی مازندران و گلستان کشت میشه. 

همینطور اگه میخواین بخرین، سراغ برنج فجر طبیعت و هایلی و این چیزا نرین. مستقیم از کشاورز بخرین یا اینکه از برنج فروشی هایی که خودشون از کشاورز میخرن، بخرین.

شما ها تا حالا برنج فجر مصرف کردین؟ ممنون میشم که نظرتون رو به اشتراک بزارین تا بقیه هم بتونن اطلاعات بهتری رو به دست بیارن.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برنج فجر شمال نخوردم اما یه بار برنج فجر نورآباد خریدم به نظرم هیچ عطر و طعمی نداشت با وجودی که ه ...

برنج فجر کلا عطر نداره. البته که عطر دارااا. ولی اونقدر کمه که کسی متوجهش نمیشه. 

طعم هم نسبت به برنج هایی مثل طارم هاشمی، دم سیاه، هاشمی، طارم کمتره. برای همین به چشم نمیاد.

البته شاید واقعا برنج فجر نورآباد خوب نباشه. 

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

نه نخوردم تا حالا هاشمی طبیعت خوردم افتضاح بود

اخیرا شکایت های زیادی رو از محصولات طبیعت میبینم. نمیدونم دارن چیکار میکنن