بچه ها مال شما یا اطرافیانتون اینطوری نشده؟؟ عیدی رو دادن بعد دقیقا پول عیدی رو از حقوق کم کردن ! خب اگر قرار بود عیدی از حقوق کم شه چرا دادن که ما خرج کنیم کجا برم پیگیری کنم شوهرم بازنشسته هستن بازنشسته قوه قضاییه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عیدی رو که دزدیدن رفت هر چی هم نامه میزنن کاری ندارن دستشون تو یه کاسس دم عید و هزار تا بدهی کوفتشون بشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
ازما که برج ۹ کم کردن ۶ تومن ازهمه کارگرا ومهندسا ومدیرا کم کردن دادن ب غزه 😐🥺 وچراغی که درخانه رواست درمسجد حرامه اهااای مسلمانان حلال خورا ب والله که ما توایران بلوچستان کم ادم فقیر نداریم که شب عیدی یه کیلو تخمه هم توخونش نیست لباس واجیل پیشکش