2777
2789

عنکای بدون شماره اوکین؟چشمو ضعیف نمیکنن؟

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

من عینکای بلوکات رو شنیدم برای چشمایی که ضعیف نیستن و بیشتربرای استفاده از کامپیوتر و گوشی میزنن

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشمات حيفن

تاثير داره نكن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من عینکای بلوکات رو شنیدم برای چشمایی که ضعیف نیستن و بیشتربرای استفاده از کامپیوتر و گوشی میزنن

منم همونو خریدم ولی میگن اینام شماره داره اگ بدون شمارشو بگیرم چشام ضعیف میشه؟

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

عینکای مطالعه یا بدون شماره من شنیدم چشمو ضعیف میکنه کم کم

جدی؟من اینهمه هزینه کردممم

منم همونو خریدم ولی میگن اینام شماره داره اگ بدون شمارشو بگیرم چشام ضعیف میشه؟

فک نکنم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

عینکای مطالعه یا بدون شماره من شنیدم چشمو ضعیف میکنه کم کم

اگ شمارشو عوض کنم چی

برو پیش بینایی سنجی اخه شمارشم عوض کنی باز از کجا مطمعنی اون شماره مناسب چشمته

حالا میرم بینایی سنجی فقد میترسم اگ طبق نسخه هم شماره رو بگیرم باز چشا ضعیف بشه بنظرت تاثیر داره

حالا میرم بینایی سنجی فقد میترسم اگ طبق نسخه هم شماره رو بگیرم باز چشا ضعیف بشه بنظرت تاثیر داره

خوب اصلا چرا میخای عینک بزنی عزیزم وقتی چشمت ضعیف نیست . اگه واسه قشنگی و مطالعه و اینا میخوای بازم من میگم از چشم پزشک مشورت بگیر راهنماییت کنن

خوب اصلا چرا میخای عینک بزنی عزیزم وقتی چشمت ضعیف نیست . اگه واسه قشنگی و مطالعه و اینا میخوای بازم ...

باس بیس چار ساعت پشت سیستم بشینم برا اینک ضعیف نشه میخا عینک بگیرم