2777
2789
عنوان

شما باشین این خواستگار و رد می کنین

589 بازدید | 44 پست

خانما من دو هفته پیش یک خواستگار داشتم

که تا الان دو جلسه باهم صحبت کردیم

از نظر اعتقادی و یک سری رفتارها شبیه هم هستیم

کارشون خوبه کارمندن منم معلمم

اختلاف سنی ۸ ساله من باهاش مشکلی ندارم

یک برادر کوچک تر دارن که ازدواج کرده و خودش و خانمش دکترن

من با اینکه تو زندگی مجردیم کم و کسری ندارم

اما چون الان شرایطی نیست که انتظار بالا داشته باشی 

به خاطر همین تو ذهنم خودم سعی کردم بابت یک سری مسائل کوتاه بیام اما بیان نکردم

اما چیزی که اذیتم می کنه اینه که دوسال پیش ماشین داشت اما فروخت و به داداشش داد که خونه پیش خرید کنه

پولی و هم که الان داره نقدیه و جایی سرمایه گذاری نکرده

و انتظار هم داره به اسم خودگذشتگی هرجا که نیاز باشه من قناعت کنم و به پدر و مادرش ببخشه 

الان خیلی در مورد این مسئله صحبت نکردیم

و اگه صحبت ادامه پیدا کنه  در جلسه بعدی مفصل صحبت کنم که داداشت قرار چطور پولت و پس بده

چرا وقتی می تونی با پول اون ماشین و پس اندازت و وام یک خونه متوسط بخری منی که تو عمرم مستاجر نبودم باید زندگی مستاجری و تحمل کنم

امروز هم مامانش می گفت که اگه دلتون نیست جواب منفی بدید که ما اذیت نشیم

مورد خوبیه تا حالا هیچکدوم از خواستگارام به خوبی این اقا نبودن اما این ایراد و هم داره

حالا به نظرتون ردش کنم یا جلسه بعدی برم در مورد جزئیات کاملا باهاش صحبت کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا باید همچین کاری کنه

ب نظرم برو باش حرف بزن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

با توجه ب اینکه میگی مورد اینطوری نداشتی برو و خیلی رک صحبت کن

ببین نترس ک اون بره و برنگرده

تو نعلمی و خب موقعیت خوب خیلی داری

نکنه بخاطر این چیزا کوتاه بیای اونا دکترن این کمک کرده.

فردا نخوری نپوشی برای کی

تو یک جلسه راجع به مسائل مهم شخصیتی و اعتقادی و شناخت همدیگه معمولا حرف میزنن چطور اومد گفت ماشین داشتم فروختم دادم به داداشم؟! بعدم شما اگه کلیتش رو پسندیدی بشین باهاش راجع به مسائل فرعی تر صحبت کن اما اینم بدون آدما رو نمیشه عوض کرد و فرض رو بر این بگیر که این آدم همینجوری خواهد موند اونموقع تصمیم بگیر

خدایا راضیم به رضای تو

والله تو مسایل مالی اصلا زیرک نیست متاسفانه و قطعا اذیتت میکنه این اخلاقش.نمیدونم بعضیام بعد تاهل درست میشن خیلیام نه.ببین همسر خود من دوران مجردیش خیلی به مادر و خواهراش میرسبد و واقعا چیزیم پس انداز نداشت ولی خدایی بعد ازدواج همه چیش مال منه و یک ریال بدون اطلاع من جایی نداره و منم حرف خاصی نزدم خودش عاقل شد و حواس جمع.

من باشم قبول نمیکنم راستش برادر کارمند به برادر دکتر کمک کنه و اونم هیچی به هیچی بعدم چون موقعبتش خو ...

برادرشزمانی که ازدواج کرد دانشجو بود

و زنش هم همینطور

سرمایه ای برای ازدواج نداشتن

ایشون هم به عنوان برادر بزرگتر و حامی اینکار و کردن