2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

148 بازدید | 13 پست

دوستان می‌خواستیم عید بریم مسافرت که میگن خوب نیست تو ایام قمر درعقرب برین 

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹ اسفند تموم میشه این چه عن بازی جدیدی راه انداختن ملت هیچ نمیدونن قمر چیه عقرب چی یکی میگه شاشیدن خوب نیست یکی میگه هفت سین نچینین

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

۲۹ اسفند تموم میشه این چه عن بازی جدیدی راه انداختن ملت هیچ نمیدونن قمر چیه عقرب چی یکی میگه شاشیدن ...

اره والا منم الان دیگه نمیتونم چیکار کنم

واقعا؟

بله

من خیلی به این موضوع اعتقاد دارم 

چون در این مراسم واقعا خیلی اتفاقات عجیبی برام میوفته 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بلهمن خیلی به این موضوع اعتقاد دارم چون در این مراسم واقعا خیلی اتفاقات عجیبی برام میوفته

واقعا چه اتفاقی

واقعا چه اتفاقی

مثلا گره میوفته تو کارم

یا دعوام میشه 

یا مشکلات جسمی 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟