2777
2789
عنوان

روش قدیمی مامان بزرگا😅😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 76 پست

قدیمیا غیر علمی خیلی حرف میزدن مثلا میگفتن جایی که اسپرم ریخته روش بشینی باردار میشی چقدر این حرف اذیتم میکرد هتل یا جایی میرفتیم ۳تا لباس زیر میپوشیدم پریودم عقب می‌افتاد چقدر گریه میکردم ببین کجا نشستم باردار شدم این حرف عمم بود 🤣🤣

چرا یه آزمایش بتا نمیدی؟

از بس آزمایش دادم منفی شده دیگه ایندفعه دیگه اصلا دوست ندارم آزمایش بدم بیبی چک هم به زور میزنم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم هستی عکس بفرستم اینجا؟؟

بفرس عشقم 

فرستادی لایک کن بیام

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

از بس آزمایش دادم منفی شده دیگه ایندفعه دیگه اصلا دوست ندارم آزمایش بدم بیبی چک هم به زور میزنم

انشالله که بارداری میشی توام عزیزم نگران نباش خدا بزرگه❤️

خدایا شکرت❤️

عزیزم فکر نکنم زیاد خبری باشه 

ولی بازم احتمالش هست چون پف خیلی کمه 

اگر باشه تو بیبی چک بهتر مشخص میشه 

انشالله خیره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

عزیزم فکر نکنم زیاد خبری باشه ولی بازم احتمالش هست چون پف خیلی کمه اگر باشه تو بیبی چک بهتر مشخص میش ...

دیروز پریروز پف ورم زیادی داشت روغن زدم بهتر شد ولی هنوزم پشت پلکم افتادگی داره بخاطر ورم

خدایا شکرت❤️

عزیزم فکر نکنم زیاد خبری باشه ولی بازم احتمالش هست چون پف خیلی کمه اگر باشه تو بیبی چک بهتر مشخص میش ...

ایشالله هرچی خدا بخواد مرسی قربونت❤️

خدایا شکرت❤️

دیروز پریروز پف ورم زیادی داشت روغن زدم بهتر شد ولی هنوزم پشت پلکم افتادگی داره بخاطر ورم

اگر اینطوره احتمال بارداری زیاده

خب چرا عقب میفته؟ یه دکتر برو اگه باردار نیستی حتما مشکلی هست اونو برطرف کن. من تو اقدام بودم پریودم بدجوری بهم ریخته بود؛ رفتم تحت نظر متخصص مرتب چک میکرد و میگفت مثلا این ماه اصلا فولیکول نداری؛ الان روز آزادسازیه و... بعد از سه ماه باردار شدم. مطمئنم ولش میکردم تا چند سال دیگه هم نمیشد و شاید به خاطر داروهای الکی مشکل جدی هم پیدا میکردم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب چرا عقب میفته؟ یه دکتر برو اگه باردار نیستی حتما مشکلی هست اونو برطرف کن. من تو اقدام بودم پریودم ...

دکتر هم رفتم حتی آی یو آی هم انجام دادم آخر هم داروها بهم نساخت هایپر شدم 

تنبلی دارم دو هفته پیش دکتر رفتم حالا امروز دوباره میخوام برم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️
دکتر هم رفتم حتی آی یو آی هم انجام دادم آخر هم داروها بهم نساخت هایپر شدم تنبلی دارم دو هفته پیش دکت ...

از تهه دل دعا میکنم اول حال خودت عالی باشه بعدم یه بارداری راحت رو بگذرونی. یه دکتر خوب پیدا کن مرتب تحت نظر همون باش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از تهه دل دعا میکنم اول حال خودت عالی باشه بعدم یه بارداری راحت رو بگذرونی. یه دکتر خوب پیدا کن مرتب ...

ان شاا... 

ممنون از دعای خوبت