2777
2789
عنوان

روش قدیمی مامان بزرگا😅😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 76 پست

من خودم نمیدونستم باردارم خواهرم گفت قیافه ت عوض شده مژه هات دوتا دوتا چسبیده بهم بارداری گفتم نه امکان نداره بعد فهمیدم باردارم تازه موقع زایمانم یکی از فامیلا گفت تافردا صب زایمان میکنی گفتم نه الان دکتر بودم گفت حالا میبینی رفتم خونه درد زایمانم گرفت

این انگار واقعا درسته! الان تو مطب دکتر نشستم خانمای باردار رو نگاه میکنم همینجورین🤔

عه چه جالب من متوجه نشده بودم. من مامانم بارداری منو نفهمید ولی یه روز خونمون بودن جاریمم بود بعد مامانم زنگ زد که جاریت باردار بود؟ منم گفتم نمیدونم فکر نکنم... جاریم خودشم نمیدونست بعدش فرش شست یه بارم خورد زمین سقط شد اونموقع تازه فهمید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما یه فامیل داشتیم یکی فوت میشد میگفت من می دونستم به‌این زودیا فوت میکنه دماغش افتاده بود

این دیگه خیلی پیشرفته بوده 

دماغ افتاده چجوریه؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
یه ننه داشتیم جنسیت بچه رو از چشم میفهمید،اگه شکل u میدید دختر بود اگه v میدید پسر بود،یه همچین چیزا ...

اتفاق اینو از یکی اقوام شنیدم میگن اگه Y باشه پسره یا v دختره 

خدایا شکرت❤️

این انگار واقعا درسته! الان تو مطب دکتر نشستم خانمای باردار رو نگاه میکنم همینجورین🤔

الان من دقیقا چشمام اینطوریه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️
دقیقا من تا پنج ماه به کسی نگفتم ماه اخر مسافرت بودیم چند روز تو یه خونه با مادرشوهرم اینا هرروز با ...

منم دیقاتواین موقعیت بودم هیچکس نفهمید هرروزرفت وامدداشتم ولی هیچ کس نفهمید تازه طلب کارم بودن چرازودترنگفتین😁

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
الان من دقیقا چشمام اینطوریه

باردادی؟

من دارم چیزایی که میگن رو یکی یکی چک میکنم. هفت تا خانم باردار اینجا نشستن😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باردادی؟من دارم چیزایی که میگن رو یکی یکی چک میکنم. هفت تا خانم باردار اینجا نشستن😅

نمیدونم دو ماهه پریود نشدم آمپول پروژسترون زدم الان 17 روز گذشته پریود نمیشم بی بی چک هم منفیه س ی نه هام هم خیلی درده دیگه از این بلاتکلیفی خسته شدم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️
منم همینطورم ولی پف کرده پلکم انگار افتاده بنظر میاد🤦🏻‍♀️

من نمیدونم نگاه میکنم متوجه نمیشم

[QUOTE=375544317]منم همینطورم ولی پف کرده پلکم انگار افتاده بنظر میاد🤦🏻‍♀️[/QUO

نسبت ب قبل هم مویرگی شده سفیدیش ی رنگ آبی کمرنگ انگار سفیدی چشمم

خدایا شکرت❤️

نمیدونم دو ماهه پریود نشدم آمپول پروژسترون زدم الان 17 روز گذشته پریود نمیشم بی بی چک هم منفیه س ی ن ...

چرا یه آزمایش بتا نمیدی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.