2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده کسی هست کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثبت ومنفی داره یا نه

همه گروه های خونی مثبت و منفی دارن بعضی از گلبول های قرمز Rh دارن که باعث مثبت شدن خون میشه و اونایی که گلبول هاشون Rh نداره گروه خونیشون منفیه مسئله اصلا مثبت و منفی بودن گروه خونی والدینشون نیست وقتی یه b با o ازدواج میکنه گروه خونی بچشون یا o میشه یا b و چون o گروه خونی غالبه احتمال o شدن بیشتره در هر صورت a نمیشه

همه گروه های خونی مثبت و منفی دارن بعضی از گلبول های قرمز Rh دارن که باعث مثبت شدن خون میشه و اونایی ...

دقیقا منم منظورم همین بود 

حالا چه خامی به سرم بریزم 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

دقیقا منم منظورم همین بود حالا چه خامی به سرم بریزم

تنها کاری که میتونی بکنی اینکه بری آشتی کنی یا یه جوری بتونی پرونده تولدتو از بایگانی بیمارستانی که به دنیا آمدی پیدا کنی یا به کل بیخیال شی که این از همه بهتره یا با یه پزشک حرف بزن شاید استثنایی تو گروه های خونی وجود داشته باشه

تنها کاری که میتونی بکنی اینکه بری آشتی کنی یا یه جوری بتونی پرونده تولدتو از بایگانی بیمارستانی که ...

در مورد مامانم مطمئنم منو بدنیا آورده 

فقط نمی‌دونم از پدر خودم یا نه ؟

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

در مورد مامانم مطمئنم منو بدنیا آورده فقط نمی‌دونم از پدر خودم یا نه ؟

گلبول‌های قرمز خون حاوی یک نوع مواد شیمیایی به نام آنتی ژن در روی خود هستند و توانایی تشکیل این آنتی ژن‌ها توسط ژن‌های به ارث رسیده از والدین کنترل می‌شود. الگوی ژن را نوتیپ و شکلی که در آن بیان می‌شود فنوتیپ گویند. این ژنوتیپ (ترکیب ژنتیکی) است که تعیین می کند گروه خونی (فنوتیپ) چه خواهد بود. گروه خونی فرزند یا دقیقا با گروه خونی والدین یکی است یا ترکیبی از هر دو گروه خونی آن ها است.

گلبول‌های قرمز خون حاوی یک نوع مواد شیمیایی به نام آنتی ژن در روی خود هستند و توانایی تشکیل این آنتی ...

مرسی بابت اطلاعات خوب