2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد طلاقم بده

53 بازدید | 4 پست

بچه ها یه سالی میشه ازدواج کردم بچه یه ماهه دارم دیشب خونه آقاش بودیم بعد شام گفت تو بمون من یکم میرم بیرون منم شک کردم بهش قبلا هکش کرده بودم پیجشو گفتم برم چک کنم خیالم راحت باشه دیدم چند روزه با یه دختری چت میکنه بهش گفته بیا دنبالم بریم بیرون دختره گفت کجایی که بیام شوهرم بهش گفته در خونمونم منم عصبی شدم رفتم بیرون ندیدمش زنگ زدم بهش گفتم کجایی بیا باهات کار دارم گفت من کار دارم قطع کرد اونقدر محوطه گشتم تا پیداش کردم بهش گفتم فلانی کیه بهت پیام داده شروع کرد داد و بیدار که زندگی زهرمار کردی برام عین دیوونه های نمیزاری تکون بخورم باید طلاقت بدم 

اولین بارش نیست خیانت میکنه شیش هفت باری میشه 

بجهنم بگو بهتر بزار طلاق بدع

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم مجردم ولی لعنت بل این دخترایی که میزن تو زنرگی مرد زن دار خب برو ی پسر مجرد پیدا کن حتما باید بری با مرد متاهل

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐