2777
2789

اول شرایطی ک دارم بگم 

مادرم خونه کامل در اختیارم می‌زاره با تمام امکانات 

مغازه . ماشین . زمین . یا حتی پول . فقط باید کار کنم ک امتیاز تاکسی تلفنی گرفتم و میتونم کار کنم ... این از شرایط مالیم ...

حالا اخلاقیات شوهرم ک باعث شده ب اینجا کشیده بشیم ...

به شدت درونگراس... البته کنار من اصن صحبت نمیکنه ولی با بقیع چرا 

خیلی فوش رکیک میده بهم 

هیچوقت ابراز دوست داشتن و محبت نمیکنه 

هیچ مسافرتی تفریح حتی تا جلو در حتی همنشینی شبانه با اقوام حتی خواهر خودش ک همسایمونه 

به وضوح بهم میگه حالم از قیافت بهم میخوره بهم میگه دوست ندارم 

از یکماه پیش تا الان سه بار رابطه داشتیم 

من 23 اون 33سالشع  7 ساله ازدواج کردیم 

اونقدرام ک اون میگ من زشت نیسم 

بهم گفت 28 بهت وکالت میدم خودت و بچه هات از زندگیم برین نمیتونم خرجیتون بدم کفارات و نحسی شما ریخته رو من  بشدت منو دلیل نحسی و بی پیشرفتی زندگیش می‌دونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل نحسی اش اخلاق بد خودشه وقتی مدام باشما و بچه ها بدرفتاری می کنه معلومه که رزقش کم میشه

همش تو سایت های شرط بندی هست حقوقش ماهی 42 ملیونع 

و فقط در حد خرجی خونه ک ماهی 10 ملیونم نمیشه میده 

نه خونه داریم نه ماشین نه پس انداز نه وسایل درستی 

همش تو سایت های شرط بندی هست حقوقش ماهی 42 ملیونع و فقط در حد خرجی خونه ک ماهی 10 ملیونم نمیشه میده ...

تازه میگ عیدم هیچی برات نمیخرم 

هزارتومان بهم نمیده ک‌خرج خودم کنم اونوقت زبونشم درازه ک همش کار میکنم خرج تو میکنم ولی دریغ از یه انگشتر حلقه