2777
2789
عنوان

تو 28 سالگی فهمیدم اشتباه کردم

195 بازدید | 7 پست

توی این سن تازه دوستایی که بیش از 10 ساله باهاشون هستم شناختم و حس میکنم چقدر دورم ازشون حس بدیه.انگار دیگه تو این سن نمیشه دوست جدید پیدا کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه پیدا کرد و سخت پیدا میشه چون اصلا دوست واقعی وجود نداره ، دوست واقعیت را تو خانوادت پیدا کن ، مادر، خواهر،و بعد فامیلی ک باهاش راحتی ....ولی ولی ولی یادت باشه هرگز اصرارت را بهشون نگی و حد بشناسی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بعد ۱۰ سال چ اتفاقی افتاده ک شناختیشون؟

انگار مسیر زندگیامون خیلی دور شد از هم هرکدوم شاغلیم ولی هربار من بودم که سعی کردم وقت خالی کنم واسه دیدنشون اما میبینم با دوستای دیگه که صمیمی ام نیستن وقت میگذرونن

من چرا وابستگی به دوست رو درک نمیکنم وقتی طرف وقت سختی به دادت نرسه دیگه تو خوشی به چه کار آدم میاد

نه اصلا مسئله وابستگی نیس موضوع اینه یه وقتا که دلت از همه جا میگیره دوس داری دوستی باشه که فقط حرفاتو بشنوه یه نفر غیر از خانواده