بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه پدر مادرهایی که با کمترین چیزا رفتن سر خونه زندگیشون اینقد سنگ جلو پای بچه هاشون میندازن و رسم و رسوم اضافه میکنن و تجملاتی میشن که جوونها یا نمیتونن از پس مخارج بر بیان یا تا چندسال زیر قرضن
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
موافقم اما الان سابقه درخشان بقیه پسر ها باعث شده پدردختر ها دودستی سفت بچسبن دخترشونو و شرایط رو سخت کنن تا اونی ک واقعا عاشقه بیاد جلو
-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍
بگیر و ببند نداره ، اینها همش چشم و هم چشمیه ......والا ما ۱۴سال پیش شوهرم همه چی داشت ووضعش خوب بود ، طلا هم گرمی ۶۰هزار تومن بود جوری ک با پول تو جیبی هاتم میتونستی بخری ،همه چی رو ساده برگزار کردیم و رفتیم سر زندگی ....شما هم الان همین کارو کنید .حرف پشت سرمون زیاد زدن ولی برامون مهم نبود
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....