2777
2789
عنوان

من چجوری ازش خجالت نکشم🥴🤣

610 بازدید | 20 پست

وایییییی بچه ها ، شوهرم ی پسرعمو داره ک مجرده

بعد ما پارسال دو هفته همو ندیدیم خواستم جداشم دیگه برگشتم ، شوهر منم گفت قرص تاخیری خریدم

یبار رفتم گوشیشو سرک کشیدم فهمیدم ک بله گفته به پسرعموش برا قرص 

اینبار هم دو هفته همو ندیدیم بخاطر شغل شوهرم ، بازم رفتم رو گوشیش دیدم بازم زیر سر همون پسر عموش بود ، آخه شوهرم می‌گفت قرص خریدم

آخه من چجوری دیگه تو روی این پسرعموش نگا کنم!؟ خدایا🤦🏻‍♀️☹️ خیلی ضایع ست

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

شوهرت چرا باید از رخت خوابش به پسر عموش بگه😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری شوهرت نباید اینکارو بکنه

آرهههه😮‍💨 الان اون چی فکر می‌کنه راجع بمون با خودش🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

شوهرت چرا باید از رخت خوابش به پسر عموش بگه😐

گفته قرص تاخیری برام گیر بیار

از رختخواب نگفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه بی غیرت

گفته قرص برام گیر بیار ، ولی همینم حس بدی بهم میده 🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفته قرص تاخیری برام گیر بیاراز رختخواب نگفته

همون قرص هم راجع به رخت خوابه دیگه

میتونست خودش پیدا کنه خریدنش کاری نداره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مهم حال خوب خودته چیز بدی نیست

🤐🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40