2777
2789
عنوان

افسردگی مزمن

186 بازدید | 17 پست

دوره ای تشدید و یا کم میشه

۶ ساله درگیرشم

این اواخر خیییلی خوب شده بود تا اینکه مجدد سر هر اتفاقِ ناخوشایندی برمیگرده.  

الان دلم برای عشق اولم تنگ شده و چون خودم مجردم بازم دمِ عیدی حالم خیلی خرابه.  بارها قصد خودکشی داشتم(که البته دست خودم نبوده) الان مجدد اون حالاتم برگشته. فکرم نمیکنم حالا حالاها مجردیم تموم شه.  خیلی از اوج گرفتن افسردگیم خستم😮‍💨

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

مارم افسرده کردی با این تاپیکت🤪 با خودت مدام بگو خدایا میدونم مرد بهتری سر راهم قرار میگیره و از فکرش راحت میشم 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارم افسرده کردی با این تاپیکت🤪 با خودت مدام بگو خدایا میدونم مرد بهتری سر راهم قرار میگیره و از فک ...

😅. راست گفتم والا

اینجوریا نیست

دست خودمون نیست

شربت تخم بالنگو بخور شبیه تخم شربتیه از عطاری بگیر ،تو چاییت بهارنارنج بریز،دمنوش گل گاوزبون و اسطوخودوس بخدر..گلاب به صورت و ملاجت بزن..

بازار برو پیاده روی ،موزه ،جاهای سنتی..

ختم قرآن بردا  گاهی فکر بد و ناراحت کننده ای بهت فشار میارهتند تند بخون

اسفند دود کن تو خونه بچرخون ۴قل بخون

عود هم خوبه مثلا عود اسطوخودوس

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
شربت تخم بالنگو بخور شبیه تخم شربتیه از عطاری بگیر ،تو چاییت بهارنارنج بریز،دمنوش گل گاوزبون و اسطوخ ...

گلم من تو مراحل اخر افسردگیم

گلم من تو مراحل اخر افسردگیم

ان شاءالله بهتر باشی اینا زورش رو کمتر میکنه منم تجربه شو دارم

ذکر یونسیه هم برای رهایی از غم خیلی خوبه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)