2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بختم بستس و مشکلت برات دعا می‌نویسه و توضیح میده چیکار کنی و بختت بازشه

گاهی‌از‌جایی‌که‌انتظار‌نداری‌،سخت‌ترین‌و‌بدترین‌ضربه‌رو‌میخوری🗣🖤️ 

آخه میگن هم گناهه هم خوب نمیشه

گناه کیلو چنده حالا بازم هر جور خودت اعتقاد داری و راحتی

دعا نویس دعاش بگیر بود یه دعا برا خودش مینوشت پولدار شه نیازی نباشه واسه چس تومن برات دعا بنویسه که

خب اون برا مشکلای دیگس نه پول نه سلامتی نه چیزای مشابه به این اگه فقط پول بود که همه میرفتن برای چیز میزای دیگه ست

اسی از من به شما نصیحت از هرچی دعا نویس و رمال وطلسم  این چیزاس فرار کن اصلا بحث گناه و این چیزا نمیکنم عزیزم بلکه شما با رفتن پیش این افراد اجازه ورود اجنه و شیاطین و... رو به زندگی شخصی خودت میدی ،حالا دیگهدنتخاب با خودته ،من توصیه ام همون قران و توسله ،خصوصا نمتز استغاثه حصرت زهرا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب اون برا مشکلای دیگس نه پول نه سلامتی نه چیزای مشابه به این اگه فقط پول بود که همه میرفتن برای چیز ...

چرا اینجوری به قضیه نگاه میکنی

چرا این سبکی نگاه نمیکنی که دعانویسی همش دروغ و کشکه

اسی از من به شما نصیحت از هرچی دعا نویس و رمال وطلسم این چیزاس فرار کن اصلا بحث گناه و این چیزا نمی ...

نه خیر هم اصلا این طور نیست حالا شاید باشه مثلا چی میخواد باشه؟؟ میاد میخورتت؟

مردم دنبال اینن که باهاشون ارتباط بگیرین یه نمونه خودم جزوشونم ... کارت راه بیافته بقیه ش مهم نیست

چرا اینجوری به قضیه نگاه میکنیچرا این سبکی نگاه نمیکنی که دعانویسی همش دروغ و کشکه

لابد شیطان و اجنه و... هم کشکه؟!

چه ربطی داشت

اون اسی میگه که اگه بری پیش دعا نویس سر و کله جن و شیطان پیدا میشه تو خونه