2777
2789
عنوان

با مادری که صرفا بچه میاره تا جا پاش رو محکم کنه چطور باید رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست

یکی هم مثل مادر  من به خاطر حرف مردم دخترش رو تو ۲۱ شوهر میده . من که از اول نمیخواستم ولی از بس تو گوشم خوند و بام رفت تو اخم که منی که از بچگی تحقیر میشدم جواب مثبت دادم تا برا همیشه تحقیر شده و بدبخت باقی بمونم. همش ذوق مرگ میشه برا زنان شاغل ولی با افراطی گری پدر و مادرم و بی محبتی و اخلاق بد پدرم  بیماری اعصاب گرفتم و نتونستم شاغل بشم. 

خدا پدر و مادرم رو از سطل زباله داد به من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهدر قسمت های دیگه زندگی گُه زده

پس مراقب باش. از من هم زندگی مجردیم رو نابود کردن هم ازدواجم رو. ازدواجت با عقلت مشورت کن نه با اینها. اگه بلد بودن حال و روزمون بهتر از آلن بود

پس مراقب باش. از من هم زندگی مجردیم رو نابود کردن هم ازدواجم رو. ازدواجت با عقلت مشورت کن نه با اینه ...

تا زمانیکه شرایط این باشه اصلااا قصد ازدواج ندارم

خواهرم رو پرپر کردن

دیگه اجازه نمیدم