2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزاریا میرینی تو کلت تمام

من یسوالی داشتم

یساله عروسی کرذم الان لایتام رشد کردن نصف سرم رشد کرده

رفتم کامل قهوه ای کنم ارایشگر گفت حیفه قهوه ای کنی بیا ترمیم لایت کن اونم هزینش۲تومن میشه ک بنظزم واجب نیس وقتی مراسمی چیزی ندازیم منم موهامو بیرون نمیندازم پیدا باشع

گفت یا اصاا انجام نده یا بیارلایت

حالا چکار کنم

انجام دادیم طبق اصول هم یکی دو سانت مونده به ریشه اول ساقه ها رو زدیم یک ربع مکث دادیم بعد ریشه ها رو زدیم بعد شستیم آب موها رو گرفتیم دو مرتبه تکرار کردیم به پایه بالایی هم رسید ولی باز دورنگ میزد و ریشه ها خیلی روشن تر بودن 

خونه نکنی بهتره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نزاریا میرینی تو کلت تماممن یسوالی داشتمیساله عروسی کرذم الان لایتام رشد کردن نصف سرم رشد کردهرفتم ک ...

فک کنم چون دکلره کردی قهوه ای هم کنی اونایی ک دکلره بوده رنگشون نسبت ب ریشه روشن تر میشه و قشنگ میشه

انجام دادیم طبق اصول هم یکی دو سانت مونده به ریشه اول ساقه ها رو زدیم یک ربع مکث دادیم بعد ریشه ها ر ...

هعی خواهر،ارایشگاه ها هم قیمت خون باباشون میگیرن برای حجم موی من زیر هفت تومن نگفتن بهم

وای چه طور جرئت میکنین من برا آرایشگاه رفتنش هم ک برم دکلر ه کنم میترسم

والا ارایشگاه ها ک خیلییییی گرون میگیرن و هر وقتم میرم میسوزونن دوس دارم برای عید یه تغییر کنم🤦‍♀️