2777
2789

ماهیانه ۳ تومن بهم میده در طول سال هر چی بخوام برای خودم بخرم خریدای عیدم پای خودشه 

به نظرتون خوبه یا کمه؟

شماره چند میگیرین

امسال هر چقدر گفتم یکم بیشترش کنه نکرد گقت ندارم

یاد خدا =خوشبختی

میدونی من چقدر کار میکنم ماهیانه بازم سه تومن نمیشه؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا الان وضعیت اقتصادی افتضاحه اگر نداره بهش فشار نیار اگر داره و نمیده با صحیت حلش کن

و اینکه سه تومن بستگی ب میزان خرجت در ماه داره عزیزم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خیلی هم عالی

بستگی ب درآمد همسرت هم داره

اگه حقوقش مثلا پنجاه میلیونه باید بهت ده تومن بده

ولی اگه در حد کارمند یا کارگریه خیلی هم خوبه عزیزم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

شما باید به جیب شوهر خودت نگاه کنی شاید یکی شوهرش میلیاردر ماهیانه ۵۰ تومن بگیره زندگیت و با کسی مقایسه نکن همه چی که برات میگیره خرید خونه هم پای خودش ۳ تومن خوبه شرایط و درک کنید

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خرجم زیاد نیست خدارو شکر نصفشو پس انداز میکنم

خداراشکر عزیزم

ان‌شاءالله خوشبخت ترین باشی❤😘

منم متهامه از بابام همینقدر خرجی میگیرم بین ۲۵۰۰ تا۳ تومن 

واقعا باید درک کرد مردهای خانواده رو

خدا لعنت کنه کسایی ک باعث این تورم و گرونی شدن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بستگی به لایف استایلت داره اگه اهل کاشت ناخن و کاشت مژه و رنگ مو و باشگاه و لیزر و لباسای زیاد و کاف ...

نه شوهرم اصلا نمیزاره کاشت و تاتو کنم حتی رنگ مو میگه همش ضرر داره و ساده خوبه و از این حرفا

یاد خدا =خوشبختی
ینی شاغلینچه شغلی که حقوقش به ۳ تومن نمیرسه

آنلاین کار میکنم یا در راستای رشتم جاهای مختلف میرم پاره وقت ، میخوام بگم در آوردن سه تومن اونقدرا هم راحت نیست ، باید وقت بذاری ، بی خوابی بکشی اذیت بشی ، همین هم درسته کمه ولی ماهیانه هست خیلی مهمه این ، اگر لباس نخوای بگیری باهاش و دور از جون هزینه پزشک و دکتر نشه ، برای بقیه موارد اوکیه سه تومن برای یه نفر (خرج خونه با همسرتون باشه) ،

من خودم مجردم سه تومن خوبه بازم حالا میسازم باهاش 

اگر بیشتر بشه که بهتره ولی خب به نظرم دوستت داره شوهرت 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی