2777
2789

کی تحربه خانوادگی مریض شدن رو داره؟

من پسرم رو گریه فراوون چهار شنبه عصر بردم دکتر گفت التهاب گلو و گوش داره و دارو داد براش که آبریزش بینی شدید و … از دیشب سرفه هاش هم شروع شد

دیوز ظهر باباش بدن درد و شبش تب بالاش شروع شد

من از همون روز با بچه تک و توک‌ سرفه داشتم الان بیدار شدم گلو درد دارم

چه خاکی تو سرم کنم؟

نکنه بچم بدتر بشه؟

شیر منم میخوره فقط و شیر خشکم نمیخوره و همش موقع شیر دستش رو‌صورت منه

خیلی استرس دارم براش

میدونم خودمم دارویی نمیتونم بخورم بخاطر اینکه شیر میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربش رو دارم واقعا سخته، عزیزم حتما خودت برو دکتر، داروهایی هست که روی شیرت  اثر کم داشته باشه. بیماری یه دوره داره باید بگذره، چاره ای نیست اگه میشه از مامان یا مادرشوهرت بخواه یه کم توی پخت و پز و اینا کمکت کنن

ما اومیکرون گرفتیم دخترم یک سالش بود ماسک زدیم و اسپند دود میکردم و دستامو هی میشستم دخترم نگرفت

من اخه اول بچم مریض شده انگار بعد ما کرفتیم

بچه هنوز سرفه میکنه

از سه روز پیش بچم مریضه

الان دلم میخواست مزیضیتو بدی ب من ب خاطر بچت ک اذیت نشه  ی وقت. چراااا مراقب نبودین جایی نرین  مدام اب نمک غرغره کنید. شوهرت دستاشو خدب بشوره وازد خونه بشه.

برو دکتر دارویی بده ک اثر رو شیر نزاره. دوتا ماسک رو هم-بزن. خونه رو ضدعفونی کن مدام

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

عزیز دلمدعا کن خوب شیم زودتر

حتما حتما دعا کنم.

بچه سیستم ایمنیش ضعیفه. ممکنع شما و شوهرت ناقل باشین و مریضی خودشو بهتون نشون نده اصلا، ولی اون بچه ویروسو میگیره  همون لحظه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪