2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام در بارداری

500 بازدید | 28 پست

چندماهیه شبی یه نصف قرص اس سیتالوپرام20 رو میخورم

الان باردارم، امروز یادم رفت از دکترم بپرسم اشکالی داره ادامه ش بدم یا نه😕

کسی بوده اس سیتالوپرام بخوره دوران بارداری ؟! الان بچه هاتون به دنیا اومدن مشکلی ندارن ؟! 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزبزم بدون زیر نظر پزشک بودن ،داروی اعصاب اونم تو بارداری استفاده میکنی؟!!!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا میخوری 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزم بدون زیر نظر پزشک بودن ،داروی اعصاب اونم تو بارداری استفاده میکنی؟!!!

بعدم پزشک داده بهم کی گفته زیر نظر پزشک نیستم

منظورم این بود به پزشک زنانم یادم رفت بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا چی سر خود قرص میخوری تو در قبال اون بچه مسئولی یادت رفت از دکتر بپرسی ،سرچ کردن چی بلد نبودی ؟ ق ...

والله سرچ که کردم زده مشکلی نیست که ؟! ☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما بادکتر مشورت کن منزدیک ۱۰ساله مثل شمانصف قرص ۲۰میخورم نتونستم ترکش کنم به شدت عصبی میشم نخورم

🥺🥺من اضطرابم خیلی زیاده برا اون میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدم پزشک داده بهم کی گفته زیر نظر پزشک نیستممنظورم این بود به پزشک زنانم یادم رفت بگم

قربونت برم منم همون منظورم پزشک زنانتون بود،کاش باهاشون مشورت کنی و سرخود نخوری چون اعتیاد اورع و روی جنین خدای نکرده تاثیر مستقیم میتونه بزارع

چند وقتتونه؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂