2777
2789
عنوان

اگر بدونین تو چه شرایطی هستم

59 بازدید | 6 پست

اگر بدونین چقدر به دعاهاتون محتاجم

همین امشب همتون برام نماز شب میخوندین

لطفا نفری یه دونه صلوات بفرستین برام

اسمم مهتاب

ممنونم از همگی

فرستادم عزیزم منم تو همچین شرایطی ام برام صلوات میفرستی

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که میفرستمامیدوارم با عید امسال، شما هم تو خوشبختی غرق بشی.الهم صلی علی محمد وآل محمد

ممنونم مهربون ان شاالله شما هم حال دلت عالی بشه 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

خوندم قشنگم

ناامید نباش میگذره روزای سخت خدا هوامونو داره

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

جواب دادید به نیتتون حمد میفرستم

میشه بگید تو زندگی من طلاق میبینی یا نه

حس همسرم چیع بهم

کنکور قبول میشم؟

حاجتی دارم محال تقریبا از خدا میگیرمش؟

توروخدا بگو حست رو حالم بده

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊