ببخشید من میخوام برای اولین بار واجبی استفاده کنم چون که موهای بدنم زبر و پوست بدنم حساسه همیشه ژیلت ۶ تیغ استفاده میکنم که قیمتش الان ۲۰۰ تومن شده دیگه از پس هزینه های برنمیام میخواستم ببینم واجبی برا منی که پوست حساسی دارم خوبه ؟ میخوام بدونم واجبی که میگیرید و ازش راضی هستید مارک یا اسم خاصی داره ؟ از کجا باید بخرم عطاری ؟ اصل فیک داره ؟ اگر اره بهم بگید چطوری تشخیص بدم ممنونم از کمک تون
وقتی خریدی یه مقدار رو دستت امتحان کن اگه نسوختی برا بقیه قسمتا هم استفاده کن ،البته نذار زیاد بمونه
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
من واقعا راضی ام و پوستمم حساس ..چون پوستم حساس باید از این مدل ضد حساسیت بخرم پودرش سفید باشه ،پودر زرد ،زرنیخ داره و حساسیت رو افزایش میده ..بعد از نور مالی هم که از حکام اومدی حتما آبرسان و لوسیون به بدن بزن تا خشک نشه
از همین معمولیا که همه جا هستن، البته من استفاده نمیکنم، این سری اصلشو از یه عطاری گرفتم، سفید مایل به زرده میگن خیلییی مفیده
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲